A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем Матері

Привітання з Днем Матері

Мамо! Скільки доброти та турботи, скільки любові у цьому слові!  Низький Вам уклін, наші найкращі на світі, добрі, прекрасні, мудрі мами! Ми безмежно вдячні Вам за самовідданість, любов та терпіння! Нехай Ваше  життя буде щасливим та радісним, а серця не знають печалі! Хай Вас люблять та цінують діти та внуки, не заростає стежка до батьківського порогу, на рідній землі завжди буде мир! Міцного  Вам здоров`я та довголіття! Зі святом!

07:30 09.05.2021

Вшанування пам'яті жертв Другої світової війни

Вшанування пам'яті жертв Другої світової війни

8 травня, в День пам`яті та примирення, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал, представниками ветеранських організацій і Пісочинської спілки «Союз Чорнобиль», працівників закладів і установ громади вшанували пам`ять жертв Другої світової війни. Сьогодні ми згадуємо всіх, чиї долі та життя було зруйновано жорстокою війною. Низький уклін і вічна пам’ять всім загиблим! Нехай на нашій землі завжди панують мир та милосердя! Ніколи знову...

20:23 08.05.2021

Поліцейський офіцер громади. Безпека дорожнього руху – безпека мешканців!

Поліцейський офіцер громади. Безпека дорожнього руху – безпека мешканців!

Виконуючи звернення Пісочинської селищної ради щодо сприяння безпеці дорожнього руху на території Пісочинської громади, з огляду на закриття Пісочинського шляхопроводу та проходженням об’їзної дороги через залізничний переїзд  поліцейськими офіцерами лише за два дні - 6 та 7 травня  було виявлено безліч порушень правил дорожнього руху ("Проїзд вантажних автомобілів заборонено" відповідно дорожньому  знаку 3.3). 6 травня відносно водіїв - порушників винесено постанову за ст. 122 ч. 1 КУпАП (штраф 340 грн) та відправлено в зворотному напрямку. 7 травня офіцерами виявлено водія, що порушив правила дорожнього руху та створив загрозу іншим учасникам дорожнього руху. Після зупинки, водій відмовся пред'являти документи. Правопорушника було затримано згідно ст. 261 КУпАП (складено протокол про адміністративне затримання), доставлено до ВП #2 ХРУП #1 та надано безкоштовного правозахисника. Особу встановлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 126 ч. 1 КУпАП.  Шановні водії, будьте відповідальними! Від Ваших дій залежить Ваше життя та життя оточуючих!

14:16 08.05.2021

Відновлення дорожніх знаків

Відновлення дорожніх знаків

08 травня на замовлення селищної ради виконується відновлення дорожніх знаків на вулицях Надії і Рижовській у селищі Пісочин. Підвищуємо рівень безпеки дорожнього руху на території громади!

12:27 08.05.2021

Щира вдячність за турботу

Щира вдячність за турботу

07 травня перед початком пленарного засідання V сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради зі словами вдячності за турботу до людей похилого віку до Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая та депутатського корпусу звернулась голова Громадського об’єднання «За Пісочин!». Устінова Людмила Андріївна. Вона привітала присутніх з прийдешнім святом - Днем Перемоги й відзначила, що літні люди Пісочинської громади завжди відчувають реальну увагу з боку селищного голови та депутатів.

12:26 08.05.2021

Відбулось пленарне засідання V сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області.

Відбулось пленарне засідання V сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області.

07 травня у приміщенні Пісочинської селищної ради відбулось пленарне засідання V сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області. Перед початком засідання Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав депутатів селищної ради, які відзначили своє День народження у міжсесійний період. Під час сесії було розглянуто ряд важливих питань та прийняті відповідні рішення: - Про затвердження порядку денного V сесії VІIІ скликання від 07 травня 2021 року. - Про внесення змін до Програми на 2019-2021 роки. - Про внесення змін до рішення Пісочинської селищної ради від 21.12.2020 року №3-2/2020 «Про селищний бюджет на 2021 рік» та додатків до нього (зі змінами). - Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень селищного голови. - Про затвердження Порядку організації у 2021 році оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, відшкодування вартості якого здійснюється за рахунок коштів бюджету Пісочинської селищної ради. - Про надання матеріальної допомоги мешканцям громади. - Про співфінансування обласного конкурсу «Разом у майбутнє» (проект співпраця громад для створення комплексу профілактико-діагностичних заходів по ранньому виявленню онкозахворювань у жінок»). - Земельні питання та інше. Засідання відбулося з дотриманням вимог, передбачених умовами діючих вимог карантину.

19:50 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь