A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Запрошуємо до участі в конкурсі до Дня вишиванки

Шановні мешканці громади! Березівський будинок культури та Березівська бібліотека-філія запрошують усіх взяти участь у параді вишиванок "Вишита сорочка, як душа моя,- Веселково сяє, радістю буя ..." Конкурс на краще фото в українській сорочці! Журі будемо ми всі. Хто отримає найбільше відгуків, той і буде переможцем, на якого чекає солодкий приз). Свої фото надсилайте у приватні повідомлення за телефонами: 050-68-61-623 чи 066-689-08-01. Конкурсні фото: БЕРЕЗІВСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ

10:28 19.05.2020

Привітання з Днем народження Чорної Ю. А., спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Чорну Юлію Анатоліївну, спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради! Дорога Юліє Анатоліївно! Від щирого серця зичимо Вам всеохоплюючого почуття щастя! Ваш професіоналізм та прагнення до досконалості, уважність і відповідальність викликають щиру повагу, а чарівна усмішка, неповторна харизматичність, щирість і доброзичливість захоплюють! Нехай любов завжди осяює Ваше життя, надихає на нові звершення та дарує неперевершене відчуття насолоди. Здійснення всіх заповітних мрій, міцного здоров’я Вам та Вашим найближчим, злагоди та благополуччя в родинному колі, надійних людей у оточенні! З Днем народження!

07:00 19.05.2020

Поліцейський офіцер громади.

Жага до легкої наживи не зупиняє людей навіть перед порушенням законодавства. "Чорні" лісоруби продовжують винищувати залишки вікових лісів. Під час нічного патрулювання поліцейських офіцерів громади у с. Рай-Оленівка за порушення правил дорожнього руху був зупинений підозрілий автомобіль ГАЗ – 66. Документів ні на право керування, а ні на сам автомобіль у водія при собі не було. Після того, як офіцери попередили про кримінальну відповідальність за пропонування неправомірної вигоди, водій зачинив двері авто та почав рух у бік лісопосадки, сподіваючись відірватися на бездоріжжі. Та попри усі його спроби, службовий автомобіль витримав навантаження та не відстав від порушника. Зловмисник після зупинки вистрибнув із автомобіля та зник у лісопосадці, покинувши своє авто та завантажені в нього трьох метрові, свіжоспиляні дуби. На місце зупинки автомобіля було викликано слідчо-оперативну групу, особу водія встановлено. Наразі встановлюються усі обставини справи, автомобіль з деревиною затримано.

22:07 18.05.2020

Дбаємо про належний санітарний стан, забезпечуємо комфортні умови проживання мешканцям!

На замовлення Пісочинської селищної ради проводиться покіс трави по вулицях Центральна, Покровська, П. Шутки, Горького у Коротичанському старостинському окрузі. Також робітниками відділу благоустрою селищної ради продовжується очищення від бросового сміття лісосмуги між селищами Коротич та Рай- Оленівка.  

22:06 18.05.2020

Новини благоустрою громади.

Для забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду на території громади систематично проводиться покіс трав'яного устілу. Так, 18 травня робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" виконується покіс біля будинків за адресою  Гагаріна, 5 та 7 у мікрорайоні Надія.

16:27 18.05.2020

З турботою про безпеку мешканців.

Систематично та ретельно робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проводиться дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках та на прилеглій території. За останній час роботи виконано за адресами: провулок Квартальний, 17 та в'їзд Набережний, 13 у мікрорайоні Мобіль; вулиці Некрасова, 25, Гагаріна, 5, Надії, №№ 5, 16, 16 г, д, е у мікрорайоні Надія. Дякуємо робітникам підприємства за відповідальність!

22:59 17.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь