A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВИДАЧІ ПРОДОВОЛЬЧИХ НАБОРІВ ДО ВЕЛИКОДНЯ

ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВИДАЧІ ПРОДОВОЛЬЧИХ НАБОРІВ ДО ВЕЛИКОДНЯ

19 квітня - останній день видачі продовольчих наборів до Великодня мешканцям громади та ВПО з деокупованих та окупованих громад віком від 60 років і старше. ВПО з міста Харкова віком 60+ можуть отримати допомогу за наявності довідки про пошкоджене/зруйноване майно. Видача проводиться лише на зазначених локаціях: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Пісочин, ліцей; - Пісочин, школа "Надія"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости . Час: з 9:00- 14:00. Оригінали документів мати із собою. Склад пакету: борошно, сухе молоко, тушенка, пшоно, рис. Із собою ОБОВ'ЯЗКОВО мати пакети на всі сипучі продукти.

17:20 18.04.2024

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

#Foodtrain  Чергова видача гарячих обідів відбудеться завтра, 19 квітня. Звертаємо ваш увагу, що буде видаватися лише  ДРУГА СТРАВА! Час - о 13:30. Отримувачі: - ВПО та місцеві жителі пільгових категорій; - одинокі мешканці пенсійного віку. Локації: - Пісочин, провулок Шевченка, 23 (ЗДО "Теремок"); - Пісочин, вул. Слобідська, 94 (ЗДО 1). Для отримання обіду з собою необхідно мати харчові контейнери (емності). Дякуємо керівництву Харківської ОВА, фонду Говарда Баффета, Укрзалізниці за підтримку нашої громади та можливість допомогти людям.

17:15 18.04.2024

Продовольчі набори до Великодня

Продовольчі набори до Великодня

Продовжуємо видачу продовольчих наборів до Великодня мешканцям громади та ВПО з деокупованих та окупованих громад віком від 60 років і старше. Видаємо ще три дні - 17, 18 та 19 квітня. ВПО з міста Харкова віком 60+ можуть отримати допомогу за наявності довідки про пошкоджене/зруйноване майно. Видаємо лише на зазначених локаціях: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Пісочин, ліцей; - Пісочин, школа "Надія"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости . Час: з 9:00- 14:00. Оригінали документів мати із собою! Склад пакету: борошно, сухе молоко, тушенка, пшоно, рис. Із собою ОБОВ'ЯЗКОВО мати пакети на всі сипучі продукти.

18:56 16.04.2024

ГАРЯЧІ ОБІДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ГАРЯЧІ ОБІДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Завтра, 17 квітня, відбудеться чергова видача гарячих обідів у рамках проекту #Foodtrain. Час - о 13:30. Отримувачі: - ВПО та місцеві жителі пільгових категорій; - одинокі мешканці пенсійного віку. Локації: - Пісочин, провулок Шевченка, 23 (ЗДО "Теремок"); - Пісочин, вул. Слобідська, 94 (ЗДО 1). Для отримання обіду з собою необхідно мати харчові контейнери (емності). Дякуємо керівництву Харківської ОВА, фонду Говарда Баффета, Укрзалізниці за підтримку нашої громади та можливість допомогти людям.

18:53 16.04.2024

Привітання з ювілеєм Пруднікова В.Д., інспектора відділу ЖКГ Пісочинської селищної ради

Привітання з ювілеєм Пруднікова В.Д., інспектора відділу ЖКГ Пісочинської селищної ради

Вітаємо з ювілеєм Пруднікова Валентина Дмитровича, інспектора відділу житлово-комунального господарства Пісочинської селищної ради! Шановний Валентине Дмитровичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди річниці з дня народження! Зичимо Вам і Вашій родині найскорішої Перемоги та мирного неба, відмінного здоров’я, наснаги та оптимізму у всіх багаточисельних справах! Нехай успіх супроводжує Вас у починаннях, у сімейному коліі панують злагода та взаємоповага, спілкування з однодумцями завжди надихає на нові звершення. Хай прикрощі оминають Вас, а кожен новий день дарує лише приємні сюрпризи! З ювілеєм!

06:46 16.04.2024

Продовжуємо видачу продовольчих пакетів до Великодня

Продовжуємо видачу продовольчих пакетів до Великодня

Сьогодні видали більше 2000 продовольчих пакетів до Великодня мешканцям громади та ВПО з деокупованих та окупованих громад віком від 60 років і старше Видаємо ще чотири дні - з вівторка по п'ятницю включно. ВПО з міста Харкова віком 60+ можуть отримати допомогу за наявності довідки про пошкоджене/зруйноване майно. ЗВЕРТАЄМО УВАГУ НА ЗМІНИ У ЛОКАЦІЯХ! 16-19 квітня видаємо пакунки: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Пісочин, ліцей; - Пісочин, школа "Надія"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости . Час: з 9:00- 14:00. Оригінали документів мати із собою. Склад пакету: борошно, сухе молоко, тушенка, пшоно, рис. Із собою ОБОВ'ЯЗКОВО мати пакети на всі сипучі продукти.

18:48 15.04.2024

Привітання з днем народження Осики Т.М.,  спеціаліста 2 категорії відділу соціального захисту населення

Привітання з днем народження Осики Т.М., спеціаліста 2 категорії відділу соціального захисту населення

Вітаємо з днем народження Осику Тетяну Миколаївну, спеціаліста 2 категорії відділу соціального захисту населення Пісочинської селищної ради! Від щирого серця бажаємо іменинниці найскорішої Перемоги, миру, стабільності, благополуччя! Хай міцне здоров`я сприятиме втіленню всіх планів, затишок та злагода у сімейному колі даруватиме задоволення, сили та натхнення, всі сподівання обов'язково здійсняться, у серці панують любов і квітуча прекрасна весна! Всього Вам самого найкращого, доброго, світлого та найбажанішого, шановна Тетяни Миколаївно! Нехай работу дарує задоволення та достаток, друзі залишаються вірними, доля дарує свої щедроти та оберігає від негараздів. З днем народження!

06:58 15.04.2024

Діалог з громадою – шлях до розвитку та процвітання

Діалог з громадою – шлях до розвитку та процвітання

Днями Пісочинський селищний голова Олпг ЧЕРНОБАЙ провів зустріч із мешканцями мікрорайону «Мобіль». Очільник громади розповів про виконану роботу за минулий рік та про майбутні проєкти щодо розбудови та відновлення Пісочинської ТГ. Присутні на зустрічі обговорили важливі питання, що турбували людей. Найактуальніше – опалювальний сезон 2024-2025. Саме зараз влада  вже шукає нові можливості та варіанти реалізації, щоб забезпечити теплом багатоповерхові будинки громади. Працюємо в цьому напрямку!

20:49 14.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь