A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Інформація про розробку проектної документації

Дата: 01.02.2019 17:42
Кількість переглядів: 640

Пісочинська селищна рада продовжує роботу з розробки містобудівної документації щодо реконструкції частини території селища з розташування критого надземного пішохідного переходу через трасу «Київ-Харків-Довжанський».

           Селище Пісочин навпіл розділяє автодорога міжнародного значення «Київ-Харків-Довжанський». Велика кількість мешканців по декілька разів на день перетинає зазначену автодорогу, оскільки з одного її боку розташовано густонаселений мікрорайон «Мобіль», а з другого Пісочинский ліцей, який відвідує 1239 дітей, Палац Культури у гуртках якого займається 479 вихованців та Центр дитячої та юнацької творчості «Импреза» який постійно відвідує 408 дітей.

Досвід встановлення світлофорних об’єктів засвідчує, що деякі водії з різних причин не виконують сигнали світлофору та і пішоходи не завжди переходять дорогу у встановлених місцях, що створює небезпеку для всіх учасників дорожнього руху. 

Для підвищення рівня безпеки мешканців, на замовлення Пісочинської селищної ради розробляється проектна документація з нового будівництва критого надземного переходу через автодорогу Київ-Харків-Довжанський в смт Пісочин по вул. Полтавське шосе поруч з будинком 102-А, який буде обладнано скляними панорамними ліфтами, цілодобовою охороною, санвузлом, та зупинкою громадського транспорту.

           Робочою групою під керівництвом Пісочинського селищного голови Олега Чернобая було проведено декілька  робочих нарад з представники Служби автомобільних доріг України, представниками проектних організації та депутатами Харківської районної та Пісочинської селищної рад під час яких було обрано місце розташування нового надземного переходу та його конструктивні особливості. На даний час триває обговорення порядку  організації руху та облаштування інфраструктури на зазначеній ділянці дороги та взагалі на всій частині автодороги, яка проходить територією селища. Планується, що під час майбутнього капітального ремонту Пісочинська ділянка автодороги Київ-Харків-Довжанський буде облаштована у відповідності до сучасних вимог законодавства.

Про подальший перебіг розробки технічної документації ми будемо постійно повідомляти мешканців громади.

        Наразі пропонуємо Вам розглянути та вибрати варіанти кольорового рішення оздоблення конструкцій  критого переходу.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь