A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

2021

Проєкт «Співпраця громад для створення комплексу профілактично-діагностичних заходів по ранньому виявленню онкозахворювань у жінок»

В Пісочинській громаді реалізовано проєкт-переможець обласного конкурсу проектів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», що розроблено у співпраці з Південною міською радою. Проєкт «Співпраця громад для створення комплексу профілактично-діагностичних заходів по ранньому виявленню онкозахворювань у жінок» спрямований на створення комплексу профілактично-діагностичних заходів по ранньому виявленню онкозахворювань у жінок, а саме придбання мамографа та проведення інформаційної кампанії. В рамках проєкту завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради, Пісочинської селищної ради та Південної міської ради придбано мамографічне обладнання, яке наразі встановлено у приміщенні КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» по по пров. Транспортному, 4 у селищі Пісочин. За електронним направленням від сімейного лікаря кожна жінка має можливість безкоштовно пройти відповідне обстеження. Для підвищення поінформованості жінок проведено лекції лікаря-мамолога щодо факторів ризику виникнення злоякісних новоутворень та необхідність проходження профілактичних медичних оглядів, на яку завітали жінки громади. Так, 15 вересня у рамках договору про співпрацю лекція проведена у конференц-залі Південної міської ради, а 17 вересня – у приміщенні Пісочинської селищної ради. Дорогі жінки, дбайте про своє здоров`я - своєчасно звертайтеся до лікаря! В свою чергу керівництво селищної ради та Центру первинної медичної допомоги створює всі умови для надання якісної медичної допомоги жителям громади.

09:43:57 22.02.2022

Проєкт "Впровадження сучасних технологiй в дiагностицi хвороб системи кровообiгу"

Завдяки обласному конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2021 році у КНП «Центр первинної медичної допомоги №2» реалізовано проєкт "Впровадження сучасних технологiй в дiагностицi хвороб системи кровообiгу". Завдяки реалiзацiї мiнiпроекту покращено матерiально - технiчну базу медичного закладу громади, що дозволить забезпечити проведення дослiджень серцево-судинної cистеми мешканцiв в повному обсязi. В рамках реалiзацiї проекту придбано: дiагностичний автоматизований комплекс «Кардio +», енцефалограф та ехоенцефалограф що забезпечують наступні напрямки діагностики: електрокардіографія, велоергометрія енцефолографія, ехоенцефалографія, спірографія, реографія, фонокардіографія з можливістю зняття сфігмо-флебо-, апекс- кардіографічних сигналів. Кабінет для комфортної роботи лікаря з пацієнтом облаштовано новими меблями. Такі дослідження дозволять дослідити більше показників роботи серцево-судинної системи, своєчасно зреагувати на кардіологічні ризики та направити хворого на вторинний/третинний рівень допомоги. Актуальнiсть проекту зумовлена кардioлогiчними ускладненнями у пацiентiв з серцево - cудинною патологiєю, що перенесли COVID-19,  якi потребують спостереження лiкаря та дообстеження.

09:28:11 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь