A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

2020

Проєкт «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв»

Завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради і Пісочинської селищної ради, ініціативи та підтримки батьківських комітетів та активних мешканців, в громаді реалізовано проєкт «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв». За умовами реалізації проєкту придбано збірно-розбірний сценічний комплекс з арочним дахом. Власна мобільна сцена дозволить проводити концертні заходи без залучення сторонніх підрядних організацій та щоразу економити кошти.

17:20:52 21.02.2022

Проєкт «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дітей дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)»

Проєктом «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дітей дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)» передбачено за кошти обласного, місцевого бюджету, кошти конкурсанта (батьківська рада) та кошти партнера обладнати спортивну залу дитячого садка «Теремок». В результаті реалізації проєкту зроблено поточний ремонт спортивної зали, придбано обладнання - шведська стінка, скалодром, драбина координаційна, килимок ортопедичний, масажна доріжка, гімнастичні м’ячі, фітболи та інші ігрові спортивні елементи.

17:14:27 21.02.2022

Проєкт «Спорт для всіх об’єднує громаду»

Проєкт «Спорт для всіх об’єднує громаду» покликаний підвищити мотивацію до занять спортом у всіх верств населення селища Березівка. У результаті реалізації проведено поточний ремонт спортивної зали, придбано спортивний інвентар - бігову доріжку, орбітрек, спортивний комплекс у зборі, гантелі, сітки для ігрових видів спорту. У фінансуванні проєкту брали участь Харківська обласна рада, Пісочинська селищна рада, батьківський комітет КЗ «Березівська ЗОШ I-III ступенів) та приватний підприємець.

17:13:52 21.02.2022

Проєкт «Від добробуту в будинку до благоустрою громади – творімо майбутнє разом!»

Проєкт «Від добробуту в будинку до благоустрою громади – творімо майбутнє разом!» був виграний ОСББ «Вежа-Пісочин». Завдяки проєкту було придбано обладнання та комплектуючі до системи відеоспостереження у ліфтах. Проєкт співфінансувався Харківською обласною радою, Пісочинською селищною радою, залучено кошти ОСББ «Вежа-Пісочин» та кошти приватного партнера.

17:11:27 21.02.2022

«SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)»

Проєкт «SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)» передбачає закупівлю обладнання та організацію безкоштовного навчання цифровій грамотності людей похилого віку та інших соціально- вразливих груп, з метою оволодіння  сучасними цифровими технологіями. Проєкт реалізовано завдяки фінансовій підтримці обласної ради, Пісочинської селищої ради та за кошти громадської організації «Громадський рейтинг».

17:09:02 21.02.2022

Проєкт «Спрямування цінносних орієнтирів сучасних дітей до спортивного життя»

Проєкт «Спрямування цінносних орієнтирів сучасних дітей до спортивного життя», реалізовано з метою покращити фізичний розвиток дітей, підвищити інтерес дітей до занять фізичною культурою. Для виконання проєкту сплановано навчально-виховну роботу закладу освіти з урахуванням індивідуальних можливостей, зроблено поточний ремонт спортивної зали, встановлено та закуплено спортивне обладнання (шведська стінка, баскетбольний щит та сітка, мати, лави). Проєкт реалізовано завдяки коштам обласного бюджету, Пісочинської селищної ради та коштам батьківської ради КЗ «Пісочинська ЗОШ».

17:07:33 21.02.2022

Проєкт «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади»

Проєкт «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади», що реалізовано батьківським комітетом КЗ «Пісочинська школа мистецтв «АРТ НОВА» передбачає облаштування кабінету для навчання з учнями школи. Батьківський комітет провів роботи з демонтажу старих меблів.  Проведено закупівлі аудиторних меблів, музичних інструментів, придбано комп’ютерну та телевізійну техніку. Таким чином навчання учнів у школі мистецтв піднято на новий рівень, за допомогою сучасних музичних інструментів та музичного обладнання. Проєкт фінансувався Харківською обласною радою, Пісочинською селищною радою та за рахунок внесків батьківського комітету.

17:04:59 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь