A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Отримання житлових субсидій у готовковій формі.

Дата: 05.03.2019 09:36
Кількість переглядів: 514

Субсидія- „живими” грошима

Пенсійний фонд забезпечить

виконання рішення Кабінету

Міністрів України щодо виплати

пенсіонерам субсидії

 

У березні стартує ще одна модель монетизації субсидій: гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуть безпосередньо одержувачам субсидії. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів України. Паралельно діятиме запроваджена із січня 2019 року монетизація, що передбачає розрахунки субсидіантами за спожиті послуги через Ощадбанк і за результатами вже цього опалювального сезону виплату одержувачам невикористаних субсидій готівкою.

Отже, всі, кому субсидію призначено з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платівок за лютий 2019 року. Відповідно у квітні надійдуть кошти для розрахунку за послуги, спожиті в березні, у травні – за квітневу комуналку. Усю субсидію „старим” субсидіантам буде перераховано грошовим переказом через державний „Ощадбанк”, а пенсіонерам субсидію виплатить Пенсійний фонд одночасно з пенсією.

Для грошового переказу потрібно буде звернутися в найближче відділення Ощадбанку й надати паспорт та ідентифікаційний код. Одночасно з виплатою грошового переказу кожному одержувачу субсидії буде відкрито персональний банківський рахунок, на який надійдуть суми субсидії у квітні й травні.

Пенсіонери, які одержують пенсійні виплати через інші банки, зможуть зняти свою субсидію безпосередньо в банкоматі цього банку. Тим, хто не має пенсійної картки, субсидію разом із пенсією доставить Укрпошта.

Усі, хто вперше звернувся за субсидією в 2019 році, беруть участь у чинній моделі монетизації, тобто розрахунки з підприємствами за спожиті послуги  за цих осіб здійснюватиме Ощадбанк, а за підсумками вже цього опалювального сезону субсидіанти одержать залишок невикористаної субсидії готівкою через Ощадбанк.

Отже, буде здійснено пілотування одночасно двох моделей монетизації, а за результатами аналізу їх ефективності буде ухвалено рішення щодо впровадження однієї з них із травня поточного року.

Харківське приміське об’єднане

управління Пенсійного фонду

України Харківської області

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь