A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

ГОДИНА ЗЕМЛІ.

Дата: 18.03.2019 21:21
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

За пропозицією Всесвітнього фонду природи (WWF), Пісочинська селищна рада запрошує мешканців підтримати компанію «Година Землі».

У суботу, 30 березня 2019 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу. Акцію підтримує Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Година Землі у 2018 році пройшла з безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 188 країнах по всьому світу. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Париж, Гонк-Конг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 75 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Житомир, Кривий Ріг та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем  і досягнення гармонії з природою.

ЗАПОРОШУЄМО МЕШКАНЦІВ ДОЛУЧИТИСЯ ДО АКЦІЇ! Всі охочі можуть зробити знімок темних вікон своєї оселі у зазначений термін та прислати його нам на електронну адресу: pisochin_konkyrs@ukr.net для складання звіту про проведену акцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь