A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Інформація щодо забезпечення отримання якісних послуг з перевезення на автобусному маршруті № 1592«Пісочин – Харків (АС «Холодна гора»)».

Дата: 13.05.2019 14:54
Кількість переглядів: 989

Шановні мешканці!

23.05.2019 року Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації буде проводитися конкурс з визначення суб’єкта господарювання з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті  №1592 «Пісочин – Харків (АС «Холодна гора»)». Одна із умов проведення конкурсу, визначена організатором конкурсу, - структура парку у кількості 9 автобусів.

Пісочинська селищна рада з метою захисту прав, свобод та інтересів мешканців та задоволення потреб населення у перевезеннях, направила клопотання до Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації про внесення змін до умов конкурсу у частині «Кількість автобусів з урахуванням резервних» з  9  автобусів  до   15-ти, з урахуванням резервного автобусу, або врахувати ці умови під час укладення відповідних договорів з переможцем конкурсу.

Крім того, рішенням XX сесії VII скликання від 03.05.2019 року було створено тимчасову робочу групу з визначення кількості пасажирів на приміському маршруті №1592 «Пісочин – Харків (АС «Холодна гора»)».

З метою отримання мешканцями громади якісних послуг з перевезення на автобусному маршруті № 1592, 13 травня тимчасова робоча група  розпочала свою роботу з визначення пасажиропотоку на автобусному маршруті. Про результати роботи робочої групи ми будемо Вас повідомляти у наступних наших статтях.

Скан-копії вищезазначених рішень сесії Пісочинської селищної ради та звернення до Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА додаються за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1nMSnoRXwXJWgJV5rWUsaZYOiyV4H1cPa


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь