A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Привітання з Днем народження Коваленко А. А., президента Корпорації «Бісквіт-Шоколад»,  Генерального  директора  ПрАТ «ХБФ», Героя України, Заслуженого  працівника промисловості України,  Почесного громадянина селища Пісочин.

Дата: 16.05.2019 07:05
Кількість переглядів: 535

     Фото без опису

    Вітаємо з Днем народження Коваленко Аллу Арестівну, президента Корпорації «Бісквіт-Шоколад»,  Генерального  директора  ПрАТ «ХБФ», Героя України, Заслуженого  працівника промисловості України,  Почесного громадянина селища Пісочин!

     Трудову діяльність Алла Арестівна розпочала у 1972 році на Харківському жировому комбінаті. Пройшла шлях від змінного майстра до начальника виробництва. Завдяки мудрому керівництву Алли Арестівни на підприємстві  впроваджено найновіші технології, які забезпечують надзвичайну якість продукції. 

     Нагороджена орденом Княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів . За визначні заслуги перед Українською державою у розвитку харчової промисловості, забезпечення виробництва високоякісної вітчизняної кондитерської продукції, багаторічну сумлінну працю в 2008 році їй було присвоєно звання Героя України з врученням ордена Держави. В 2011 році вона стала лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки.

     Алла Арестівна бере активну участь у суспільному житті. Вона – голова Харківського відділення «Конгресу ділових жінок України», двічі обиралась депутатом міської ради, депутат Харківської обласної ради. Харківська бісквітна фабрика під керівництвом Алли Арестівни відома своєю благодійною діяльністю:  допомога дитячим будинкам, інтернатам, учбовим закладам, інвалідам, ветеранам війни та праці, спонсорська підтримка соціальних програм.

     Брала активну участь у добудові Пісочинського ліцею неодноразово надавала благодійну допомогу освітнім закладам нашої громади, а також допомогу у проведенні культурно-масових заходів.

     Шановна Алло Арестівно! Ми безмежно вдячні за Вашу працю! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання щастя, міцного здоров`я та радісного, бадьорого настрою,затишку та добробуту у родині! Нехай кожен Ваш день буде сповнений любові, позитивних вражень, успіхів та нових професійних досягнень! З Днем народження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь