A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади».

Дата: 03.06.2019 15:06
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

     Пишаєшся непересічними жінками своєї громади та підтримуєш гендерну рівність? Бери участь у фотоконкурсі  з призами від Програми «U-LEAD з Європою»!

     Участь у фотоконкурсі можна взяти з 21 травня 2019 року (00:00 GMT+2) по 11 червня 2019 року.  

     Брати участь можуть професійні фотографи, аматори, журналісти та всі зацікавлені особи за умови, що вони мають українське громадянство, досягли 14 років та проживають на територіях, контрольованих урядом України. Учасником може бути будь-який громадянин України, який на момент проведення конкурсу вже досяг віку 14 (чотирнадцяти) років. Учасники віком до 18 років мають право брати участь у фотоконкурсі тільки за письмовою згодою своїх законних представників.

     Фотографи, які бажають взяти участь у Фотоконкурсі, повинні подати цифрові версії своїх фотографій та онлайн-заявку відповідно до інструкцій на сайті конкурсу для відбору та оформлення фотографій до 11 червня 2019 року (23:59) через сайт конкурсу http://hromady.photos

     Вимоги до фотографій учасників:

- Фотографії учасників повинні відповідати темі Фотоконкурсу.

- Цифрові файли повинні бути названі відповідно до шаблону: Автор_Назва_МісцетаРікЗйомки. Фотографія повинна бути не давніше 1 року на час дати подання. Всі зображення повинні мати точні підписи, написані винятково українською мовою і містити інформацію: хто зображений на фотографії та/або що відбувається на фотографії, назвати місто, район або область в Україні, де було зроблено світлину, а також її дату.

- Фотографії не повинні містити назви фотографа або будь-яку іншу інформацію (ці дані можуть бути включені в метадані зображень, але вони не повинні бути видимими на самому фото).

- Фотографії, відправлені для участі в конкурсі, мають відповідати наступним характеристикам: не стиснутий формат JPG (TIF), @300 dpi, мінімум 3500 пікселів (або 420 мм), висока якість з точки зору чіткості, легкості та різкості.

- Зміст відправленої фотографії не можна змінювати, перебудовувати, скасовувати, спотворювати чи видаляти людей та/або об'єкти з фотографії. Існує один виняток: дозволяється обрізання, яке видаляє сторонні деталі.

- Дозволено корегування кольору або перетворення в віддтінки сірого, які не змінюють вміст.

- Авторам обраних фотографій-переможців може бути запропоновано надати Організатору невідредаговані оригінали своїх робіт.

- Фотографії учасників не повинні бути опублікованими раніше в Інтернеті/друкованих медіа. Це твердження не поширюється до використання фотографій у соціальних мережах.

     Церемонія нагородження переможців заплановано на 18 липня 2019 р. у Києві.

     УВАГА! Для участі в конкурсі необхідно уважно ознайомитися з умовами, які опубліковані на сайті організатора:

http://hromady.photos


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь