Пісочинська селищна рада
Харківська область

Зустріч робочої групи. ТОВ "ХАСК ХОЛДІНГ"

Дата: 14.08.2019 22:25
Кількість переглядів: 418

14 серпня на території ТОВ «ХАСК ХОЛДІНГ» відбулась зустріч робочої групи щодо звернень мешканців громади про факти забруднення навколишнього середовища в ході господарської діяльності зазначеної компанії, в т.ч. несанкціонованого спалювання сміття.

Робоча група у складі: директора компанії «ХАСК ХОЛДІНГ» Олександра Аптілона та уповноваженого з питань екологічної безпеки Юрія Каплоуха, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Пісочинської селищної ради Андрія Уманцева та діловода Надії Могилевцевої, місцевих мешканців – голови ГО «Добра воля» Артема Костецького й голови правління ОСББ «Вежа Пісочин» Лариси Вовк здійснила ряд заходів з метою підтвердження чи спростування фактів забруднення. Так, представники Пісочинської селищної ради та місцеві мешканці відвідали з екскурсією виробничі цеха компанії, в яких у повному обсязі здійснювався відповідний робочий процес, а також прилеглу територію. Присутніх було ознайомлено з природоохоронною документацією підприємства. В ході  зустрічі робочої групи не виявлено фактів понаднормового (граничного) забруднення атмосферного повітря при здійсненні підприємством господарської діяльності.

Слід зазначити, що  «ХАСК ХОЛДІНГ» здійснює політику відкритості для всіх зацікавлених сторін про свої наміри та досягнення у галузі охорони навколишнього середовища. Компанія мінімізує негативний вплив на навколишнє середовище шляхом зменшення виробничих відходів на одиницю продукції. Безперервне вдосконалення технологічних процесів виробництва, оновлення та модернізація парку обладнання, а також реалізація відповідних проектів забезпечили міцні позиції підприємства в сфері екологічної безпеки. 

В рамках зустрічі робочої групи представниками Харківського наукового центру військової екології  відібрано проби повітря на межі санітарно – захисної зони підприємства. Про результати аналізів буде додатково повідомлено на офіційних джерелах Пісочинської селищної ради. Слідкуйте за новинами!

Фото без описуФото без описуФото без опису

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь