A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

"Ярмарок здоров'я" у Пісочині.

Дата: 19.08.2019 10:10
Кількість переглядів: 449

18 серпня голова ХОДА Юлія Cвітлична під час робочої поїздки до Харківського району разом з Пісочинським селищним головою Олегом Чернобаєм відвідала захід «Ярмарок здоров’я», який відбувся фізкультурно-оздоровчому комплексі в мікрорайоні «Мобіль». На святі також були присутні: голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна, голова Харківської районної ради Максим Литвиненко.
Неділю в Пісочині оголосили Днем здоров’я. Цього дня жителям селища пропонували безкоштовно пройти експрес-діагностику, отримати консультації лікарів, взяти участь у дискусіях та відвідати спортивні майстер-класи. Мешканці Пісочинської громади поспілкувалися з сімейними лікарями, отримати консультації вузьких спеціалістів (дієтолога, психолога, онколога, фтизіатра), пройти експрес-діагностику у виїзній амбулаторії (виміряти тиск, зробити аналіз крові та УЗД) та дізнатися більше про медичну реформу від експертів.
«Гарне здоров’я – це запорука гарного та яскравого життя. Створення фізкультурно-оздоровчого комплексу, де ми сьогодні відзначаємо День здоров’я, – це теж один з кроків до нормального, здорового життя. На Харківщині відкривається велика кількість спортивних майданчиків та тренажерних комплексів. Важливо не забувати про активний спосіб життя та завжди жити здорово», - сказала керівниця області. «Ми продовжимо укріплювати обласні та районні лікарні», - запевнила Юлія Світлична.
Під час заходів у Пісочині голова ХОДА також передала місцевій громаді ключі від нового шкільного автобусу.

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ ХОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь