Пісочинська селищна рада
Харківська область

Серпнева Педагогічна (не) Конференція

Дата: 29.08.2019 23:40
Кількість переглядів: 403

ФОРМУЛА, У ЯКУ МИ ВІРИМО:
О = С * (З + Н)
ОСВІТА = СТАВЛЕННЯ * (ЗНАННЯ + НАВИЧКИ)

29 серпня на базі Пісочинського ліцею «Мобіль» пройшла Серпнева Педагогічна (не) Конференція за темою «Реалізація концептуальних засад Нової Української школи в контексті забезпечення сталого розвитку системи освіти Пісочинської селищної об’єднаної територіальної громади».
На початку заходу відбулось нагородження Стипендіатів Пісочинського селищного голови, переможців огляду готовності закладів освіти до 2019/2020 навчального року.
З привітальним словом до освітян звернувся Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Він відзначив, що розвиток освіти – пріоритетний напрям діяльності Пісочинської селищної об’єднаної територіальної громади. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова ознайомила присутніх з підсумками розвитку освіти громади в умовах реалізації концептуальних засад Нової Української школи та новими викликами й можливостями в 2019/2020 навчальному році. .
У рамках заходу проведені засідання робочої майстерні (Workshops) для керівного складу закладів освіти та засідання методичних об`єднань вчителів- предметників.
Конференція зібрала освітян, які віддані своєму покликанню, люблять та добре розуміють особливості своєї професії, безперервно вдосконалюють свою майстерність!

Фото без описуФОТОАЛЬБОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь