A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Про визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Коротичанського старостинського округу Пісочинської селищної ради

Дата: 13.09.2019 17:18
Кількість переглядів: 599

Рішенням виконавчого комітету Пісочинської селищної ради №16/27-19  від  12.09. 2019 року «Про визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Коротичанського старостинського округу Пісочинської селищної ради (смт Коротич, с-ще Новий Коротич, с. Стара Московка) та затвердження тарифу» затверджено переможця конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів з багатоквартирних житлових будинків, з одноквартирних житлових будинків (приватних домоволодінь), з підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання  на території Коротичанського старостинського  округу  Пісочинської  селищної  ради  (смт Коротич, с-ще Новий Коротич, с. Стара Московка), - Комунальне підприємство «ПІСОЧИНСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» (код ЄДРПОУ: 14058380).

З 01.10.2019 року  набувають  чинності встановлені ціни (тарифи):

- на вивезення 1 м3 твердих побутових відходів для мешканців багатоквартирних житлових будинків у загальній сумі 117,00 грн. (сто сімнадцять гривень, 00 копійок).

- на вивезення твердих побутових відходів для мешканців які проживають в одноквартирних житлових будинках (приватних домоволодіннях) у розрахунку на 1 (одного) мешканця у загальній сумі 18,00 грн. (вісімнадцять гривень, 00 копійок).

- на вивезення 1 м3 твердих побутових відходів для підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання, які розташовані в межах території Коротичанського старостинського округу  Пісочинської  селищної  ради у загальній сумі 168,00 грн. (сто шістдесят вісім  гривень, 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь