A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Урочистий захід з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Дата: 28.10.2019 12:08
Кількість переглядів: 441

28 жовтня ми відзначаємо одну з найбільш значущих дат в історії нашої країни – 75-ту річницю вигнання нацистів з України. Дати встановлено Указом Президента України у 2019 році з метою вшанування подвигу Українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні.

Майже 2 роки тривала битва за визволення України: від 18 грудня 1942 року до 28 жовтня 1944 року. Безліч людських жертв, зламаних доль, руйнувань принесла з собою Друга світова війна. Але ми перемогли! Наші співвітчизники стали відновлювати країну, повертаючись до омріяного мирного життя.

З нагоди річниці в Пісочинській громаді вшанували пам’ять співвітчизників, які відстоювали нашу землю у Другій світовій війні. До присутніх звернулись шановані гості: заступник голови Харківської районної державної адміністрації - Оксана Василівна Малишева, голова спілки ветеранів Харківського району Анатолій Сергійович Червоний.

Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай у своєму привітальному слові подякував всім, хто в тяжкий воєнний час власною мужністю виборював свободу нашої Батьківщини.

Від ветеранів Другої світової війни до присутніх звернувся Володимир Григорович Міщенко, який поділився своїми спогадами про воєнні роки.

Пам`ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання. Також було покладено квіти до пам’ятника загиблим воїнам-визволителям у Другій світовій війні.

Шановні ветерани! Ваша любов до Батьківщини, ваш подвиг назавжди залишиться в наших серцях! Ми завжди будемо відчувати до вас безмежну вдячність та повагу!  Зі святом – 75-ю річницею вигнання нацистів з України!

ФОТОАЛЬБОМ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь