A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Привітання з Днем народження Міщаненка В.В., Почесного громадянина смт Березівка, депутата Харківської районної ради, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, директора ТОВ «Маяк».

Дата: 23.11.2019 07:00
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Щиро вітаємо з Днем народження Міщаненка Валерія Вікторовича, Почесного громадянина смт Березівка, депутата Харківської районної ради,  члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, директора ТОВ «Маяк», члена виконкому Харківської районної федерації футболу!

Корінний мешканець Березівки, Валерій Вікторович всім серцем любить свій рідний край та дбає про його розвиток. Завдяки надзвичайно високому рівню професійної та організаторської компетенції, людяності та толерантному ставленню до оточуючих, особливо до підлеглих, він користується безумовним авторитетом. Валерій Вікторович - мудрий керівник, щира та порядна людина. Будучи прихильником здорового способу життя, як президент славетного футбольного клубу «Маяк» та член виконавчого комітету Харківської районної федерації футболу, він створив всі умови для розвитку футболу в Березівці та Харківському районі в цілому.

Шановний Валерію Вікторовичу! У цей святковий день прийміть наші побажання міцного здоров’я та добробуту! Нехай в родині завжди панують любов і злагода, професійні успіхи та нові звершення сприяють процвітанню нашої громади, а нові спортивні перемоги Ваших підопічних дарують відчуття гордості та задоволення!

З Днем народження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь