A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Пісочинська селищна об’єднана територіальна громада підписала Меморандум про співпрацю з державною установою «Фонд енергоефективності» щодо енергомодернізації будинків, де створено ОСББ.

Дата: 09.12.2019 14:27
Кількість переглядів: 869

09 грудня за участю голови Харківської обласної ради Сергія Чернова відбулася презентація Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім», у рамках якої Пісочинська селищна об’єднана територіальна громада підписала Меморандум про співпрацю з державною установою «Фонд енергоефективності» щодо енергомодернізації будинків, де створено ОСББ.

Сторони-підписанти Меморандуму взяли зобов’язання впроваджувати на Харківщині інструменти стимулювання енергозбереження та підтримки заходів, спрямованих на підвищення рівня енергетичної ефективності будівель.

Основними формами співпраці, які передбачає Меморандум, є:

  • проведення спільних нарад та круглих столів, навчання, семінарів, інших форм публічного обговорення та висвітлення актуальних питань;
  • надання методичних рекомендацій представникам ОСББ, об’єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, районних та міських державних адміністрацій та ін.

Довідково:

  • Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» реалізується ДУ «Фонд енергоефективності». «Енергодім» – це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках.
  • Програма передбачає часткове відшкодування витрат ОСББ на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакету «Легкий» та 50% для пакету «Комплексний». Перші 300 заявок отримають додатковий грант у розмірі 20%.
  • Очікуваний середній рівень економії споживання енергетичних ресурсів за сукупністю всіх проектів, що фінансуються в рамках Програми принаймні 20 %. Участь в програмі можуть брати ОСББ.

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ ХАРКІВСЬКОЇ
ОБЛАСНОЇ РАДИ  http://oblrada.kharkov.ua

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь