Пісочинська селищна рада
Харківська область

Увага! Випадки пожеж на території Пісочинської громади!

Дата: 07.01.2020 11:15
Кількість переглядів: 905

Шановні мешканці громади!

За інформацією Харківського РУ ГУ ДСНС України в Харківській області лише за два дні нового року – 05 та 06 січня на території нашої громади, у селищі Пісочин, відбулось дві пожежі.

Так, 05 січня  о 19:56 надійшло повідомлення про сильне задимлення в багатоповерховому житловому будинку по вул. Квартальній. Рятувальниками ( у тому числі представниками місцевої пожежної команди Пісочинської селищної ради) було встановлено, що відбувається тління сміття в сміттєпроводі багатоповерхівки. Завдяки оперативним вогнеборців загоряння було ліквідоване. Ймовірна причина виникнення пожежі: необережне поводження з вогнем.

06 січня о 21:06 до чергової зміни ОКЦ ГУ ДСНС України у Харківській області надійшло повідомлення про пожежу по вул. Полтавське шосе. На ліквідацію пожежі було направлено рятувальників 7-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області та місцевої пожежної команди Пісочинської селищної ради. На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено допоміжну споруду в приватному секторі на площі 10 м.кв. Через сильне задимлення представникам пожежної команди довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Завдяки оперативним діям рятувальників загоряння було ліквідоване. Імовірна причина виникнення пожежі встановлюється.

Шановні мешканці громади! Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, особливо в святкові дні!

Цінуйте Ваше життя та здоров’я!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь