A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради повідомляє:

Дата: 17.01.2020 15:37
Кількість переглядів: 537

10 січня працівниками служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради було здійснено інспектування родини, яка проживає в сел. Коротич та перебуває на обліку служби як така, що опинилась в складних життєвих обставинах у зв’язку з неналежним виконанням матір’ю своїх батьківських обов’язків щодо виховання двох неповнолітніх дітей.

Під час відвідування було встановлено, що мати перебуває в нетверезому стані, в помешканні не дотримуються санітарно-гігієнічні норми, одна дитина має ознаки хвороби, друга дитина вдома відсутня, її місцезнаходження невідоме. Про загрозу життю та здоров’ю дітей  було негайно повідомлено поліцію.

Завдяки оперативному реагуванню  поліцейських офіцерів громади, які швидко прибули на місце проживання родини, було вчасно вжито відповідні заходи щодо захисту дітей, відносно матері складено адміністративний протокол за ч. 1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). На підставі рішення Органу опіки та піклування Пісочинської селищної діти були негайно відібрані від матері та направлені до центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

16.01.2019 року Харківський районний суд Харківської області визнав матір винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1.ст.184 КУпАП, тобто ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей та притягнув її до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян. На даний час готується позов до суду про позбавлення матері батьківських прав відносно її неповнолітніх дітей.

Шановні батьки! Служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради нагадує вам про необхідність належного виконання своїх батьківських обов’язків.

Спільні профілактичні рейди поліції та служби у справах дітей та сім’ї будуть проводитись систематично згідно з затвердженим графіком.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь