Пісочинська селищна рада
Харківська область

Лабораторні дослідження питної води з колодязів загального користування Пісочинської селищної ради

Дата: 04.11.2019 17:09
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

З метою виконання вимог ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» були проведені лабораторні дослідження питної води з колодязів загального користування Пісочинської селищної ради.

Пропонуємо Вашій увазі висновки  Харківської  районної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» після дослідження питної води колодязів громадського користування розташованих в сел. Пісочин за адресами:

  • вул. Спортивна,  94 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за вмістом нітратів  (<50,0 мг/дм3 ) в 3,7 раз, сухого залишку (<1500,0 мг/дм3) в 1,2 раз, за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,9 раз.

  • вул. Покровська, 52 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за вмістом нітратів (<50,0 мг/дм3 ) в 3,7 раз, за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,4 раз.

  • вул. Лісна, 23 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,5 раз.

  • вул. Рижовський парк, 4 - проба питної води за визначеними показниками   відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь