Пісочинська селищна рада
Харківська область

Лабораторні дослідження питної води з колодязів загального користування Пісочинської селищної ради

Дата: 04.11.2019 17:09
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

З метою виконання вимог ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» були проведені лабораторні дослідження питної води з колодязів загального користування Пісочинської селищної ради.

Пропонуємо Вашій увазі висновки  Харківської  районної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» після дослідження питної води колодязів громадського користування розташованих в сел. Пісочин за адресами:

  • вул. Спортивна,  94 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за вмістом нітратів  (<50,0 мг/дм3 ) в 3,7 раз, сухого залишку (<1500,0 мг/дм3) в 1,2 раз, за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,9 раз.

  • вул. Покровська, 52 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за вмістом нітратів (<50,0 мг/дм3 ) в 3,7 раз, за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,4 раз.

  • вул. Лісна, 23 -  проба питної води за визначеними показниками не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», а саме встановлено перевищення нормативних вимог за показниками загальної жорсткості (<10,0 ммоль/ дм3) в 1,5 раз.

  • вул. Рижовський парк, 4 - проба питної води за визначеними показниками   відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4 – 171 -10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь