A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Основні результати роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік. Ремонт доріг.

Дата: 08.02.2020 13:58
Кількість переглядів: 331

Шановні мешканці Пісочинської селищної об’єднаної територіальної громади, пропонуємо Вам ознайомитися з основними результатами роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік. Інформацію будемо публікувати блоками, тому слідкуйте за нашими новинами.
Одним із головних питань у діяльності селищної ради є ремонт доріг, благоустрій території, утримання житлового фонду, реконструкція зовнішнього освітлення, підвищення безпеки у громаді. Сьогодні починаємо публікувати інформацію щодо основних робіт з ремонту доріг.

Ремонт доріг.

За зверненнями депутатів Канцедал Л.В., Григорової Т.Г., Хоменко О.П., Чернобая О.В. та на замовлення селищної ради виконано капітальний ремонт автомобільної дороги на ділянці від буд. № 35 до буд. № 9 по вул. Некрасова та по вул. Рижовський парк. Розширили смугу руху автомобілів, встановили бортовий камінь, улаштували тротуари вздовж напрямку руху. Частково заасфальтували дорогу біля ж/д переходу до станції "Рижов". Для безпечного пересування пішоходів, виконали улаштування тротуару від буд. № 116 по вул. Транспортній до будівлі Пісочинської селищної ради та Центру первинної медичної дороги смт. Пісочин, від пров. Транспортного до буд. № 13 по вул. Гагаріна.

Заасфальтовано ділянку дороги по вул. Валківській від вул. Полтавське шосе до перехрестя з вул. Пісочинська до нового соціального житла для дітей-сиріт та майбутнього дитячого дому сімейного типу.

 Капітально відремонтовано ділянку дороги по провулку Шевченко від будинку № 12 до ЗДО «ТЕРЕМОК» (депутат Савельєв О.В.).

 За ініціативою депутата Власенко І.І. улаштовано тротуар по вул. Шевченко в районі Свято-Василевського храму.

 Збудовано майданчики для паркування автотранспорту біля будинків по вул. Молодіжна 4а та Молодіжна 2.

Заасфальтовано вулицю Лікарняну, встановлено огорожу навколо будівлі колишньої аптеки №124 (депутат Бондаренко Г.М.)

         За ініціативою депутатів Чернобая О.В. та Григорової Т.Г. заасфальтовано ділянку вул. Толстого від вул. Спортивної до  перехрестя  з в’їздом  Толстого.

Капітально відремонтована з улаштуванням місць паркування автомобілів та майданчику для розташування контейнерів ТПВ міжквартальна дорога від в’їзду Набережного до буд. № 4 та 4-а по вул. Квартальній (депутати Тараненко І.І., Малінкіна В.М.)

За ініціативою депутата Співак Д.В. улаштовано майданчик для паркування автомобілів та частково виконано поточний ремонт дорожнього покриття по в'їзду Набережному, №10.

На виконання звернень мешканців, за клопотанням депутатів селищної ради  Кощія В.П. та Губського М.І. виконано капітальний ремонт дорожнього покриття провулку Харківського у смт. Пісочин.

Для забезпечення безпечного пересування учнів Пісочинського ліцею та всіх мешканців нашої громади, за ініціативи депутатів Біцури В.Л., Савельєва О.В., Малінкіної В.М. виконано ремонтні роботи тротуарної доріжки від супермаркету «АТБ» по вул. Полтавське шосе до пішохідного переходу через трасу «Київ-Харків-Довжанський». Частково відремонтовано тротуару від вул. Полтавське шосе до вул. Ломоносова (наступного року роботи буде продовжено). Відремонтовано старі тротуарні доріжки, які, були прокладені ще у 80-ті роки минулого століття, та облаштовано нові у тих  місцях, де їх не було.

На виконання звернень мешканців селища Рай-Оленівка та за клопотанням депутата Гапоненко Н.В. частково заасфальтовано дорожнє покриття по вулиці Лісовій та улаштовано тротуар до будинку №4 по вул. Рай-Оленівській.

За ініціативи депутатів Кощія В.П. та Губського М.І. заасфальтували дорогу від магазину до вулиці Веселої у районі Гуків.

Протягом 2019 року за клопотаннями депутатів та на замовлення селищної ради виконано поточні та ямкові ремонти дорожнього покриття за адресами:

частково вул. Надії, вул. Некрасова (депутати Хоменко О.П., Канцедал Л.В.);

 частково вул. Транспортна (від буд. №2 до буд. №60, від буд. № 136-А до буд. № 144 та від буд. № 147 до буд. № 151)  - депутати Григорова Т.Г., Тищенко О.Г., Канцедал Л.В.;

ямковий ремонт другорядної дороги по вул. Полтавське шосе (від буд. № 78 до буд. № 74, від буд. № 82 до буд. № 80, від будинку № 55 до буд. № 139) -  депутат Савельєв О.В.;

частково в’їзд Зої Космодем'янської - депутат Григорова Т.Г.;

ямковий ремонт пров. Транспортний - депутат Канцедал Л.В.;

частково вул. Надії (від буд. № 11 до буд. № 15 та від буд. № 14 до буд. № 16-Е) – депутати: Канцедал Л.В., Кісєльова Л.Г.;

ямковий ремонт вул. Молодіжна, № 1 та вул. Молодіжна, № 4 (депутат Пилипенко О.О.), 

поточний ремонт автодороги на розворотному колі автобуса по вул. Надії (депутати Канцедал. Л.В., Хоменко О.П.)

ямковий ремонт вул. Санаторна (від перехрестя з вул. Рощинською до житлового будинку № 31)  - депутат Бондаренко Г.О.;

ямковий ремонт вул. Покровська (від буд. № 1 до буд. № 39) - депутат Чернобай О.В.;

ямковий ремонт вул. Клубна (депутат Тищенко О.Г.);

ямковий ремонт вул. Шкільна (депутат Біцура В.Л.);

       ямковий ремонт вул. Спортивна (від перехрестя з вул. Покровською до будинку № 102) - депутат Чернобай О.В.;

 ямковий ремонт вул. Транспортна (від перехрестя з вул. Рощинською до залізничного переїзду та від залізничного переїзду до вул. Лікарняної), ямковий ремонт вул. Рощинська та вул. Пирогова до буд. № 17-А - депутат Бондаренко Г.О.;

ямковий ремонт вул. Козацька (депутат Власенко І.І.);

 ямковий ремонт вул. Слобідська (від вул. Шевченка до залізничної станції «Пісочин») - депутат Власенко І.І.;

вул. Рижовська (від залізничного переїзду до буд. № 61 з  улаштуванням тротуару в районі будинку №105) – депутат Губський М.І;

ямковий ремонт вул. Шевченка (в районі греблі) – депутат Власенко І.І.;

 вул. Клавдії Шульженко (депутат Власенко І.І.);

 виконано грейдування з частковою відсипкою щебенем вул. Степова в сел. Рай-Оленівка (депутат Гапоненко Н.В.);

       виконано грейдування з відсипкою щебенем в’їзд Коцюбинського в с. Надточії (депутат Щербань Н.Г.);

ямковий ремонт вул. Набережна  (від будинку № 11 до вул. Шевченка) – депутати Новіков О.А., Біцура В.Л.;

ямковий ремонт пров. Комарова, №9 (депутат Тараненко І.І.);

ямковий ремонт вул. Технологічна (депутат Осика Г.В.);

ямковий ремонт вздовж будинків №2, №2А, №3 по вул. Кушнарьова (депутати Яцушкевич І.П., Осика Г.В.);

відновлено сходи на перехресті вул. Партизанська та вул. Полтавське шосе (депутат Тищенко О.Г.).

       Пісочинською селищною радою систематично здійснюються заходи з організації безпечного руху автотранспорту: оновлюються існуючі та встановлюються нові дорожні знаки, відновлюється дорожня розмітка, систематично викошуються придорожні смуги, підрізується гілля, яке заважає руху автотранспорту, виконується очищення доріг від снігу та  застосовуються заходи боротьби із ожеледицею у зимовий період. З метою організації оперативного очищення центральних вулиць від снігу та ожеледиці у зимовий період, а влітку організації системного очищення території селищної ради від негабаритного сміття та несанкціонованих звалищ, Пісочинською селищною радою придбано вантажний автомобіль МАЗ-6501С5 укомплектований  відвалом та піскорозкидальним механізмом. 

У 2019 році на замовлення селищної ради розроблено та погоджено з відповідними інстанціями схему дорожнього руху центральних вулиць приватного сектору  дорожньої мережі смт. Пісочин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь