Пісочинська селищна рада
Харківська область

Основні результати роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік. Благоустрій та вуличне освітлення

Дата: 10.02.2020 08:28
Кількість переглядів: 311

Фото без описуБлагоустрій території.         

Велика увага приділяється санітарному очищенню території Пісочинської селищної ради від несанкціонованих звалищ, твердого побутового та негабаритного сміття, сміття в місцях інтенсивного руху пішоходів та проведення масових заходів, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев. Систематично проводиться покіс трави на зелених смугах  та  знищення алергенів.

        Постійно проводяться заходи з озеленення селища. Цього року за ініціативою депутатів Пісочинської селищної ради Співак Д.В., Яцушкевича І.П., Валяєва А.П., Тараненко І.І., разом з активними мешканцями громади, комунальними службами висадили 80 сосен у сосновому бору мікрорайону «Мобіль». Висаджувалися липи та горобини віком від 8 до 10 років біля каплички у мікрорайоні «Мобіль», по вул. Заводській, біля дитячого майданчика по вул. Слобідській, у сел. Рай-Оленівка. Всього у громаді було висаджено понад 120 дерев. Облаштовували клумби, здійснювали сучасне озеленення території нового закладу освіти у мікрорайоні «Надія» .

На виконання звернень мешканців та за клопотаннями депутатів селищної ради Губського М.І., Кощія В.П., Хоменко О.П., Чернобая О.В., Бондаренко Г.О., Григорової Т.Г. у селищі Пісочин виконали ремонт криниць громадського користування по вул. Рижовський парк, вул. Веселій, в’їзду Кленовому, вул. Будівельників, пров. Гоголя, вул. Рижовській, вул. Нагірній, вул. Покровській, вул. Толстого, вул. Парковій, провулку Південному.       

        Відремонтовано та відновлено двадцять один дитячий майданчик із заміною пошкоджених елементів, фарбуванням та встановленням нових ігрових елементів. Встановлено два нові ігрові дитячі майданчики по вулицях Шевченка та Горького в смт. Коротич (депутати Мухітдінова Т.В, Образцова Л.М.) та один сучасний майданчик з вуличними тренажерами по вул. Квартальній,№ 5/9 в смт. Пісочин (депутат Алексанян А.Я.).

На виконання звернень пісочинців та за клопотанням депутата Пісочинської селищної ради Біцури В.Л. було встановлено перехід через струмок біля приватних домоволодінь по вулиці Ломоносова.

За ініціативою Пісочинського селищного голови Чернобая О.О. у цьому році почали вирішувати питання з вивезення твердих побутових відходів у смт. Коротич. Пісочинська селищна рада за підтримки депутатів з нуля почали налагоджувати  систему вивозу ТПВ у Коротичі. З 1 жовтня запустили механізм вивезення побутових  відходів: визнано виконавця послуг з вивозу ТПВ,  встановили 11 нових сучасних контейнерів для сміття, заключили  близько 800 договорів з мешканцями на вивезення ТПВ. За ініціативою Пісочинського селищного голови Олега Чернобая у смт. Коротич, як і у інших населених пунктах Пісочинської селищної ради, згідно з Комплексною програмою управління комунальною власністю, розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Пісочинської селищної ради діє 100% пільга з оплати вивозу ТПВ з приватного сектора для малозабезпечених сімей, пенсіонерів, інвалідів, учасників бойових дій, дітей-сиріт, багатодітних родин, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та інших категорій пільгового контингенту.

Реконструкція мережі освітлення.

На замовлення Пісочинської селищної ради у громаді виконуються роботи з реконструкції зовнішнього освітлення, технічного обслуговування існуючих мереж освітлення, вузлів обліку і управління, світлофорних об’єктів, заміни ламп, ліхтарів на сучасні енергозберігаючі, встановлення додаткових світильників та опор.

За клопотанням в.о. старости Березівського старостинського округу Штоди І.О. та депутатів Чаплигіна О.А., Шепель Т.О. проведено реконструкцію вуличного освітлення в смт. Березівка по вулицях Спортивній, Маяковського, Центральній, Харківській. З’явилися додаткові ліхтарі по вулицях Шевченка, 300 - річчя, Молодіжній, Перемоги, Гагаріна, Джерельній, Садовій.

За ініціативи депутата Пилипенко О.О., Хоменко О.П. проведено реконструкцію вуличного освітлення від буд. № 1-а до буд. №4 по вул. Молодіжній та навколо новозбудованого дитячого садка та початкової школи у мікрорайоні «Надія». На мережі встановили сучасні оцинковані опори та LED-ліхтарі.  Збудували нову лінію зовнішнього освітлення, яка з’єднала мікрорайон «Надія» та приватний сектор по вул. Парковій (депутат Чернобай О.В.)

За зверненням депутата Біцури В.Л. відновлено вуличне освітлення вздовж тротуару по вул. Ломоносова від вул. Полтавське шосе.

У смт. Коротич виконано проектні роботи та збудовано мережу вуличного освітлення по від вул. Пушкіна смт. Коротич до вул. Широка, оновлено мережі зовнішнього освітлення по вулицях Шевченко, вул. Горького, Освіти,  імені 105, Миру, Новоселів та провулку Робітничому із встановленням 80 сучасних LED-ліхтарів. Роботи виконані за клопотанням депутатів Чалого Л.Г., Єгупова Б.О., Кожемяка О.М., Образцової Л.М., Мухітдінової Т.В та Воронько Є.Є.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь