A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Основні результати роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік. Сфера ЖКГ. Безпека населення.

Дата: 11.02.2020 14:09
Кількість переглядів: 332

Основні результати роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік. Сфера ЖКГ. Безпека населення.

У 2019 році особлива увага з боку Пісочинської селищної ради приділялась відновленню інженерних мереж. На ділянці від вул. Автомобільної до мікрорайону «Мобіль» прокладено новий магістральний водопровід холодного водопостачання діаметром 355 мм, загальною довжиною 420 метрів. Відремонтовано зливову каналізацію на ділянках від буд №1-А по вул. Кушнарьова до річки Уди та на розі вул. Квартальної та в’їзду Набережного (депутати Співак Д.В., Алексанян А.Я., Яцушкевич І.П., Валяєм А.П.).
У мікрорайоні «Надія» на ділянці від буд. №1-А по вул. Молодіжній до насосної станції другого підйому по вул. Молодіжній, № 3 відновлено внутрішньо квартальний водопровід холодного водопостачання діаметром 250 мм, загальною довжиною 186 метрів (депутат Пилипенко О.О., Киселева Л.Г., Хоменко О.П.,).
За клопотанням депутата Пилипенко О.О. виконано реконструкцію побутової каналізації від будинку № 5 по вул. Молодіжній до прийомного колодязя по вул. Молодіжній,№ 2-а та організовано відведення зливових потоків.
За ініціативи депутата Чаплигіна О.А. по вулицях Космічній та Перемоги у смт . Березівка виконано ремонт водогону.
Утримання житлового фонду.
Пісочинська селищна рада піклується про стан багатоповерхових житлових будинків та систем проводить роботи з утримання їх у належному стані.
Виконано поточний ремонт у 5 та 6 під’їздах буд. №11 по вул. Набережній (депутат Новіков О.А.), ремонт у 1,2 під’їздах та улаштування віконних відкосів у 3,4 під’їздах буд.№4 по вул. Квартальній, (депутат Малінкіна В.М.), під’їздів буд. №42 по вул. Санаторній (депутат Бондаренко Г.О.), буд. № 63-а по вул. Шевченка (депутат Власенко І.І.), ремонт у 3 під’їзді та улаштування віконних відкосів у 4 під’їзді буд. № 5/3 по вул. Квартальній (депутат Новіков О.А.), улаштування відкосів у буд № 9 по вул. Квартальній (депутат Ткачук А.І.), ремонт у 1 під’їзді буд.№16 та відкосів у буд. № 18 Квартальній (депутати Ткачук А.І., Алексанян А.Я.), ремонт у 3 му під’їзді буд. № 4 по вул. Технологічній (депутат Осика Г.В.).
Виконано поточний ремонт парапетів і покрівлі у житлових будинках: №13 по в’їзду Набережному (депутат Малінкіна В.М.), № 16-Б по вул. Надії (депутат Хоменко О.П.), №1 по вул. Рай-Оленівській (депутат Гапоненко Н.В.), №8 по вул. Космічній в смт. Березівка (депутат Чаплигін О.А.).
Встановлено нові поштові скриньки у багатоквартирних житлових будинках: у будинках № 17,19,21,23,25 по провулку Шевченка (депутат Біцура В.Л.), у 1 під’їзді будинку № 11 по вул. Набережній (депутат Новіков О.А.), у будинку № 9 по пров. Комарова (депутат Тараненко І.І.), у будинку № 4 по пров. Квартальному (депутат Новіков О.А.), у будинку № 4 по вул. Молодіжній (депутат Пилипенко О.О.), у будинку № 1 по вул. Будівельників та будинку №16 по вул. Надії (депутат Хоменко О.П.).
Виконано поточний ремонт системи опалення на технічному поверсі та у технічному підпіллі житлового будинку № 1 по в-ду Набережному (депутат Новіков О.А.), системи опалення житлового будинку № 1-А по вул. Молодіжній (депутат Пилипенко О.А.), системи гарячого водопостачання будинку №2-А по вул. Молодіжній (депутат Кісєльова Л.Г.).
Виконано поточний ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Рижовська, № 56/3 (депутат Савельєв О.В.).
Відновлено відмостку фасаду житлових будинків № 1 по вул. Молодіжній (депутат Пилипенко О.О.), № 16-А по вул. Надії (депутат Хоменко О.П.), № 8/8 по вул. Квартальній (депутат Валяєв А.П.)
Отримано технічні умови, виконано проектні та монтажні роботи зі встановлення приладів обліку тепла у 3 та 4 під’їздах буд. № 2-А, 1 та 2 під’їздах буд. № 4-А по вул. Молодіжній (депутати Хоменко О.П., Кісєльова Л.Г). У будинках № 16-Д по вул. Надії та № 41 по вул. Некрасова встановлено загально будинкові лічильники тепла (депутати Хоменко О.П., Канцедал Л.В.).
На замовлення Пісочинської селищної ради проведено капітальний ремонт ліфтового обладнання у 1 під’їзді буд.№6, 2 під’їзді буд.№16, 1 під’їзді буд. № 8/8, 3 під’їзді буд.№9 по вул. Квартальній (депутати Валяєв А.П., Ткачук А.І., Алексанян А.Я. ), 1 під’їзд буд.№3 по вул. Молодіжній (депутат Кісєльова Л.Г.). Виконано експертно-технічну діагностику сорока ліфтів та виконано електричні випробування ізоляції обладнання дев’ятнадцяти ліфтів у багатоквартирних житлових будинках.

Підтримка комунальних підприємств та ОСББ громади.

З метою утримання на належному рівні житлового фонду селища та зменшення фінансового навантаження на мешканців багатоквартирних будинків за надані послуги з поточного ремонту внутрішньо будинкових інженерних мереж, послуг з прибирання та утримання прибудинкових територій комунальним управляючим компаніям надано фінансову допомогу.
Також Пісочинська селищна рада займає активну позицію у підтримці ОСББ. У 2019 році з бюджету громади на виконання ремонтно-відновлювальних робіт багатоквартирних будинків, у яких ОСББ визначено формою правління, виділено 675 910 гривень:
ОСББ «Фенікс-Пісочин» (депутат Яцушкевич І.П.) - співфінансування проекту-переможця у конкурсі «Разом в майбутнє», у рамках якого у буд.№2 по вул. Кушнарьова облаштовано систему диспетчерського контролю та управління ліфтами, встановлення відеоспостереження;
ОСББ «Мобіль» (депутат Алексанян А.Я.) - замінено редуктор ліфта у 3 під’їзді буд.№7 по пров. Квартальному;
ОСББ «ЗОРЯ» (депутат Бондаренко Г.О.) - ремонт покрівлі буд.№22 по вул. Новоолешківській;
ОСББ «Вежа-Пісочин» - (депутат Яцушкевич І.П.) ремонт вимощення буд. №2-а по вул. Кушнарьова;
ОСББ «Квартальна-3» (депутат Яцушеквич І.П.)- співфінансування робіт за програмою «Теплий кредит»;
ОСББ «Набережний-4» - (депутат Валяєв А.П.) співфінансування робіт за програмою «Теплий кредит», ремонту транзитного трубопроводу системи теплопостачання.
Безпека населення.
З метою підвищення рівня безпеки населення, на замовлення Пісочинської селищної ради триває процес розширення мережі зовнішнього відеоспостереження на території громади. У поточному році замінено три камери у Пісочинському ліцеї та додатково встановлено двадцять чотири відеокамери: 2 – у мікрорайоні «Надія», 7 – у мікрорайоні «Мобіль», 7 – у смт. Березівка, 4 – у Пісочинському ліцеї, 2 – у селищній раді, 2 – біля будівлі аптеки по вулиці Транспортній, у смт. Коротич – 3 камери.Основні результати роботи Пісочинської селищної ради за 2019 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь