Пісочинська селищна рада
Харківська область

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 12.02.2020 13:44
Кількість переглядів: 318

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. 

Саме цим керувалися члени комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні 11 лютого 2020 року, яке відбулося в залі засідань Пісочинської селищної ради.  На засіданні комісії розглядалися питання надання дозволу на вчинення правочинів: відчуження частини будинку, співвласником якого є неповнолітня дитина, дарування на ім’я дітей квартири (2 правочини); затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; зняття та взяття під соціальний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; розгляд заяв громадян щодо визначення місця проживання дітей разом з матір’ю; визначення способу участі батька у вихованні малолітніх дітей; підготовка висновку органу опіки та піклування щодо позбавлення батьківських прав батька, який перебуває за кордоном. 

В результаті обговорення було прийнято рішення: надати дозвіл на вчинення правочинів; затверджено 12 індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; взято під соціальний супровід 2 сім`ї та  – знято 3 сім’ї у зв’язку з мінімізацією ситуації, що призвела до складних життєвих обставин. Підготовлено проект висновку щодо недоцільності позбавлення батьківських прав батька, який перебуває за кордоном,  визначено спосіб участі батька у вихованні малолітніх дітей. Розгляд звернення  щодо визначення місця проживання дітей разом з матір’ю відкладено для доопрацювання, у зв’язку з тим, що членам комісії не було надано достатньої інформації та не достатньо з’ясовано думку батька з цього приводу.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради, проаналізовані присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання, комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь