Пісочинська селищна рада
Харківська область

Служба у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради інформує:

Дата: 19.02.2020 13:04
Кількість переглядів: 459

18 лютого 2020 року працівниками Служби у справах дітей  та сім’ї Пісочинської селищної ради здійснено виїзд до селища Коротич з метою обстеження умов проживання 5 сімей опікунів та піклувальників, де виховується 9 дітей. Особливу увагу було приділено належному виконанню  своїх обов’язків по вихованню підопічних дітей, а саме: піклуванню  про   їх  здоров'я,  психічний стан,  фізичний  і  духовний  розвиток,  підготовку  до самостійного життя, створення належних побутових умов та умов для здобуття дітьми повної загальної середньої освіти; вжиття заходів  до  захисту  цивільних  прав  та  інтересів підопічних. Мета таких виїздів полягає не тільки у виявленні можливих порушень. Основне - надавати допомогу тим, хто її потребує.

Також цього дня відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь директорка КЗ «Коротичанський ліцей» Антоніна Сиротенко, поліцейський офіцер громади Антонов Антон, спеціалісти служби у справах дітей та сім’ї Наталія Шевченко , Ірина Дубровська, Валерій Антипенко, соціальний педагог ліцею Аліна Дубініна  та вчитель Аліна Петрієнко. Йшлося про взаємодію соціальних, правоохоронних органів та закладу освіти у системній роботі з профілактики злочинності та правопорушень серед учнівської молоді, попередження інших негативних явищ.

Учасники робочої зустрічі, обговорюючи питання координації спільної роботи, відзначили важливість раннього виявлення сімей та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та своєчасного інформування відповідних структурних підрозділів та правоохоронних органів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь