Пісочинська селищна рада
Харківська область

Наш депутат Савельєв Олексій Валерійович виборчий округ №5

Дата: 13.03.2020 16:56
Кількість переглядів: 554

Фото без описуСавельєв Олексій Валерійович народився 28 травня 1981 року в селищі Пісочин.

У 1996 році, після закінчення середньої школи, вступив до будівельного технікуму м. Харкова.

Савельєв О.В. отримав дві вищі освіти: у Харківському інженерно-будівельному інституті (зараз Харківський національний університет будівництва та архітектури) і в Харківському економіко-правовому університеті.

З 2004 року по 2018 рік займався приватною підприємницькою діяльністю.

На сьогодні є директором комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Мобіль»» (КЗ «ФОК «Мобіль»») в смт. Пісочин.

Депутатська діяльність:

Савельєв Олексій Валерійович є депутатом 2-х. скликань Пісочинської селищ (з 2010 року).

Протягом 2019 року за клопотаннями Олексія Валерійовича та на замовлення селищної ради капітально відремонтовано ділянку дороги по провулку Шевченко від будинку № 12 до ЗДО «ТЕРЕМОК». Також виконано ямкові та поточні ремонти дорожнього покриття другорядної дороги по вул. Полтавське шосе (від буд. № 78 до буд. № 74, від буд. № 82 до буд. № 80, від будинку № 55 до буд. № 139); виконано поточний ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Рижовська, № 56/3.

За ініціативи Олексія Валерійовича, для забезпечення безпечного пересування учнів Пісочинського ліцею та всіх мешканців Пісочинської громади, виконано ремонтні роботи тротуарної доріжки від супермаркету «АТБ» по вул. Полтавське шосе до пішохідного переходу через трасу «Київ-Харків-Довжанський». Частково відремонтовано тротуару від вул. Полтавське шосе до вул. Ломоносова. Відремонтовано старі тротуарні доріжки, які, були прокладені ще у 80-ті роки минулого століття, та облаштовано нові у тих  місцях, де їх не було.

Виборці Олексія Валерійовича, як правило, звертаються до депутата за допомогою у вирішенні матеріальних і побутових проблем. Олексій Валерійович завжди намагається їм допомогти, вислухає кожного і зробить все, що в його силах.

Савельєв Олексій Валерійович дуже активна людина, він займається різноманітними видами спорту, тому основним напрямком своєї депутатської діяльності Савельєв вибрав розвиток спорту в селищі та спортивне виховання молоді. Завдяки сприянню депутата в Пісочині проводяться різні спортивні заходи.Фото без опису

Олексій Валерійович – надзвичайно порядна людина. Своєю професійною діяльністю та активною громадською позицією він сприяє розвитку та процвітанню нашої громади. Особистим прикладом він передає любов до спорту та прихильність до здорового способу життя юному поколінню, забезпечуючи всі умови для виховання талановитих спортсменів Пісочинської ОТГ! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь