A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Наш депутат – Григорова Тамара Григорівна (виборчий округ №8)

Дата: 14.04.2020 09:48
Кількість переглядів: 337

Григорова Тамара Григорівна народилася 1 січня 1947 року в селі Лукашівка Черкаської області. У 1954 році почала навчатися у Пісочинській середній школі. У 15 років була прийнята на роботу піонервожатою і одночасно закінчувала 11-й клас вечірньої школи сел. Пісочин.

З 1967 до 1975 року працювала в середній школі ім. Щепкіна селища Липці Харківського району.

Тамара Григорівна має дві вищі освіти за спеціальністю вчитель математики та початкових класів (здобута в Харківському педагогічному інституті ім. Г.С. Сковороди) та філологія (здобута в Харківському державному університеті ім. В.Н. Каразіна).

У 1975 році була прийнята на посаду завуча у середню школу села Глибоке Харківського району.

З серпня 1978 року Тамара Григорівна почала працювати завучем Пісочинської ЗОШ, де працює до сьогодні. Тамара Григорівна – спеціаліст вищої категорії, учитель-методист. ЇЇ стаж роботи на сьогоднішній день налічує 56 років.

Тамара Григорівна є Почесним громадянином селища Пісочин.

Депутатська діяльність за 2019 рік:

Григорова Тамара Григорівна постійно обирається депутатом Пісочинської селищної ради з 1978 року.

Тамара Григорівна є депутатом Пісочинської селищної ради по округу № 8 та членом постійної комісії з гуманітарних питань, фізичної культури та спорту, молодіжної політики, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Округ №8 охоплює: в’їзд Березівський, в’їзд Зої Космодем’янської, в’їзд Культури, в’їзд Леваневського, в’їзд Толстого, в’їзд Матросова, в’їзд Парковий, в’їзд Південний, в’їзд Рєпіна, в’їзд Спортивний, вул. Гагаріна №1, 2, 3, 4, 8, 10, 13, 14, 19, вул. Новопроектна, вул. Паркова, вул. Рижовський парк, вул. Спортивна №143, вул. Транспортна № 60, 62, 64, 6670, 72, 7484, 8890, 92, 94, 96, 98, 100, 102, 104–106, 108–108А, 110–110Б, пров. Культури.

Основні проблеми, з якими звертаються виборці 8 округу – це прохання про надання матеріальної допомоги, побутові проблеми та ремонт вулиць.

За останній рік роботи за зверненнями Григорової Тамари Григорівни та на замовлення селищної ради було проведено капітальний ремонт автомобільної дороги по вул. Рижовський парк та розширення смуги руху автомобілів, встановлено бортовий камінь, улаштовано тротуари вздовж напрямку руху.

Також за ініціативи депутата облаштували тротуар біля будинку №8 по вул. Парковій від №2 до №20; виконано ремонт парапету та покрівлі житлового будинку по вул. Гагаріна №4.

Не залишився без уваги і в’їзд Зої Космодем'янської, який за ініціативи депутата частково заасфальтували. Повністю робота буде закінчена літом поточного року.

За клопотанням Тамари Григорівни та на виконання звернень мешканців у селищі Пісочин відновлено зруб криниць громадського користування по вул. Рижовський парк та вул. Парковій.

Тамара Григорівна активний, небайдужий і чуйний до звернень своїх виборців депутат. ЇЇ величезний життєвий досвід дозволяє знайти оптимальний вихід зі складних ситуацій. Тамара Григорівна завжди намагається вирішити проблеми виборців, поліпшити побутові умови мешканців свого округу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь