Пісочинська селищна рада
Харківська область

Інформаціям щодо захворюваності на COVID-19 у громаді.

Дата: 04.05.2020 16:58
Кількість переглядів: 643

Шановні мешканці Пісочинської громади!
Для того, щоб розвіяти чутки про перші випадки захворювання на COVID-19, зареєстровані на території громади, офіційно повідомляємо, що станом на ранок 4 травня 2020 року лабораторно підтверджено 5 випадків захворювання. Двоє хворих перебувають у лікарні, решта проходить лікування вдома! Всі хворі працювали на підприємствах м. Харкова, а мешкали на території громади. Серед тих, хто захворів: 3 мешканці мікрорайону «Мобіль», 1 мешканець мікрорайону «Надія», 1 мешканець смт. Коротич. Наразі всі хворі почуваються задовільно.
У всіх контактних осіб отримано зразки для проведення тестів на COVID-19. Силами комунальних підприємств селища та Держпродспоживслужби там, де мешкають хворі проведено дезінфекцію місць загального користування. Проведення заходів з дезінфекції місць загального користування комунальними службами селища буде продовжено і надалі. КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2» повністю забезпечено засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами! За кошти Пісочинської селищної ради придбано апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) для Пісочинського стаціонарного відділення КЗОЗ Мереф’янської ЦРЛ, яке розташовано у смт Пісочин по пров. Транспортному,№ 4-а. Також придбано експрес-тести для виявлення Covid-19, яких вистачає для перевірки всіх підозр!
Для запобігання подальшого розповсюдження захворювання, Пісочинська селищна рада закликає мешканців суворо дотримуватися карантинних обмежень та заходів особистої гігієни. Ваше здоров’я та здоров’я Вашої родини знаходиться у Ваших руках!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь