Пісочинська селищна рада
Харківська область

Увага! Важлива інформація!

Дата: 08.05.2020 22:00
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Мінветеранів просить утриматися від організації та відвідування масових заходів, приурочених до Дня пам’яті та примирення та 75-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Завтра ми схилимо голови, вшановуючи тих, хто віддав своє життя в боротьбі за рідну землю, та доземно вклонимося за здобуття перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Традиційно 8-го та 9-го травня згадуємо страшні сторінки історії, відвідуємо меморіали пам’яті та вітаємо ветеранів. Проте саме нині весь світ намагається подолати пандемію короновірусної хвороби, на території України тривають карантинні заходи, а люди похилого віку, особливо ветерани, перебувають у зоні ризику.

Міністерство в справах ветеранів України просить утриматися від організації та відвідування масових заходів, приурочених до цих дат, а також звертається до родин ветеранів із проханням берегти своїх рідних й сприяти їх самоізоляції на час карантину.

Водночас Міністерство розуміє важливість пам’ятних днів для ветеранів Другої світової війни, а тому звертається до інститутів громадянського суспільства та небайдужих громадян із проханням привітати ветеранів телефонним дзвінком чи листівкою, а після закінчення карантинних заходів особисто відвідати.

Попри те, що багато істориків вивчали питання Другої світової війни, нині залишається велика кількість неописаних історій, про які знають лише ветерани, історій, які вони переживали особисто, історій мужності та неповторного героїзму, історій безумовної жертовності та любові до рідної землі.

Бережіть ветеранів!
Залишайтеся свідомими громадянами!

https://www.facebook.com/verkhovna.rada.ukraine/posts/3170396942984823


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь