Пісочинська селищна рада
Харківська область

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 10.06.2020 10:43
Кількість переглядів: 293

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Саме цим керувалися члени комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні 09 червня 2020 року, яке відбулося в залі засідань Пісочинської селищної ради.

На засіданні комісії розглядалися наступні питання:

   - вчинення правочину відносно майна, право користування або власності на яке мають діти. Оскільки заявником було надано повний пакет документів, які свідчать про збереження майнових прав дітей, питання вирішене позитивно. 

- 2 заяви від батьків (сел. Коротич та сел. Пісочин) стосовно визначення способу участі батька, який проживає окремо у вихованні малолітньої дитини, розгляд питання перенесено на наступне засідання комісії.

підготовка висновку органу опіки та піклування щодо позбавлення батьківських прав матері,  справа знаходиться на розгляді у Жовтневому суді м. Харкова, розглянуто позитивно.

- про взяття сім’ї під соціальний супровід, у зв’язку із конфліктом, що виник між батьками щодо з приводу виховання та лікування дітей, а також майнових претензій одне до одного, розглянуто позитивно;

- розгляд ситуації в родині одинокої матері (сел. Пісочин), а саме налагодження внутрішньосімейних стосунків, участь матері у вихованні дитини тощо).

- затвердження висновку про доцільність повернення дитини центру соціально-психологічної реабілітації в сім’ю до матері, питання також вирішено позитивно.

Попередньо питання детально вивчено працівниками служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. Тому за результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь