A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Служба у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради. Робота з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті з законом

Дата: 15.06.2020 14:29
Кількість переглядів: 455

На виконання Плану спільних заходів, спрямованих на реалізацію пробації щодо неповнолітніх, які перебувають у конфлікті із законом на 2020 рік та в рамках ведення соціального супроводу було відвідано родину неповнолітнього Х.Д.О., 2003р.н., за адресою: сел. Пісочин, вул. Ш.  який перебуває на обліку Служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради як дитина, що перебуває у складних життєвих обставинах та Люботинського МВ філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області. Неповнолітньому було винесено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за попередньо скоєні злочини.  Було виявлено, що неповнолітній самовільно залишив місце фактичного проживання та не з’являвся вдома більше 4 днів, з ним не має зв’язку та його місце перебування не відомо.  Про даний факт повідомлено начальника Люботинського ВП Харківського ВП ГУНП України в Харківській області.

Членами робочої групи: начальником Люботинського МВ Харківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області підполковника внутрішньої служби Мікотки Н.М., ДОП Люботинського ВП Харківського ВП ГУНП України в Харківській області, ст. лейтенант поліції Шаповалова А.В., інспектора із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Дубровської І.І. було обговорено питання плану дій, спрямованих на вирішення проблем неповнолітнього суб’єкта пробації, який перебуває на спільному обліку.

Проведено профілактичну бесіду родичами неповнолітнього  щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків з виховання, недопущення скоєння ним нових кримінальних правопорушень, необхідності продовження навчання та отримання обов’язкової загальної середньої освіти, недопущення вживання наркотичних та алкогольних речовин, тютюнопаління тощо. На жаль, ситуація ускладнюється тим, що цим має займатись і мати хлопця, яка записана в свідоцтві про народження, як одинока мати і протягом багатьох років не проживає разом із дитиною, повністю самоусунулась від виконання своїх обов’язків, за що була раніше притягнута до відповідальності згідно ст. 184 КУпАП. Робота в даному напрямку продовжена.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь