Пісочинська селищна рада
Харківська область

Наш депутат – Чернобай Олександр Володимирович (округ №9)

Дата: 26.06.2020 08:39
Кількість переглядів: 1635

Чернобай Олександр Володимирович народився 19 липня 1951 року в селищі Пісочин Харківського району Харківської області. Все його життя пов’язане з рідним селищем. У 1966 році він закінчив Пісочинську восьмирічну школу. Отримав вищу освіту за спеціальністю „інженер-механік”.

Свою трудову діяльність Олександр Володимирович почав у листопаді 1975 року інженером зварювальної лабораторії  ХСПМК-3 треста «Спецробіт». З березня 1979 року обіймав посаду заступника голови виконкому Пісочинської селищної ради народних депутатів. У серпні цього ж року був обраний головою виконавчого комітету Пісочинської селищної ради народних депутатів, пропрацювавши на цій посаді до серпня 1987 року.

З серпня 1987 року до жовтня 1991 року працював вчителем трудового навчання Пісочинської середньої школи.

З 1991 до 1993 р. р. – на посаді головного інженера МП „Україна - 91”. Протягом року працював заступником селищного голови.

В липні 1994 року був знову обраний головою виконавчого комітету Пісочинської селищної ради народних депутатів. Більше 30 років Олександр Володимирович обіймав посаду Пісочинського селищного голови.

Завжди пріоритетним напрямком діяльності Олександра Володимировича була розбудова селища. За часів роботи Олександра Володимировича Пісочинським селищним головою, у сфері освіти найбільшим досягненням стала здача в експлуатацію нового корпусу Пісочинського колегіуму. Було капітально відремонтовано будівлі дитячих садків, відкрита дитячо-юнацька спортивна школа. Також був капітально відремонтований Пісочинський будинок культури, який потім в 2017 році був визнаний найкращим у Харківському районі. В селищі були створені всі умови для медичного обслуговування мешканців: відремонтовано будівлю, в якій почала функціонувати поліклініка, відкрито стаціонарне відділення лікарні, амбулаторію сімейного лікаря на мікрорайоні «Мобіль» та с. Надточії.

Діяльність Олександра Володимировича відзначена нагородами Харківської районної державної адміністрації, Харківської обласної державної адміністрації, він є почесним громадянином селища Пісочин та Харківського району. Рішенням Президії Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) від 18 серпня 2006 року нагороджений медаллю „За заслуги” І-го ступеня за підтримку та сприяння розвитку ветеранських організацій селища Пісочин. Чернобай О. В. нагороджений грамотою Митрополита Харківського і Богодухівського, орденом Української православної церкви „Преподобного Іллі Муромця ІІІ ступеня” за благодійну допомогу церкві. У 2008 році Олександр Володимирович був  нагороджений грамотою Кабінету Міністрів України, у 2009 р. його діяльність відзначено грамотою Президента України, Дипломом Верховної Ради України „За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування в Україні”, він став лауреатом Регіонального рейтингу „Харків’янин року - 2009”.

Депутатська діяльність за 2019 рік:

Після завершення своєї трудової діяльності Чернобай Олександр Володимирович не міг уявити свого життя без допомоги мешканцям свого рідного селища, тому 2015 року він був обраний депутатом Пісочинської селищної ради. Також він ввійшов до складу членів постійної комісії з питань забезпечення, охорони та захисту прав людини і громадянина, законності, громадського порядку, депутатської діяльності та розвитку місцевого самоврядування Пісочинської селищної ради.

Олександр Володимирович на сьогодні є депутатом Пісочинської селищної ради по 9 округу, який охоплює:  в’їзд Калиновий, в’їзд Кленовий, в’їзд Кропивницького, в’їзд Лісовий, в’їзд 23 Серпня, в’їзд Зоряний, вул. Культури, вул. Лісова, вул. Покровська, вул. Спортивна №44 – 103, вул. Толстого, вул. 23 Серпня, пров. Кропивницького, пров. Покровський, пров. Спортивний, пров. Толстого, пров. Лісовий.

У 2019 році за зверненнями Олександра Володимировича та на замовлення селищної ради виконано капітальний ремонт автомобільної дороги на ділянці від буд. № 35 до буд. № 9 по вул. Некрасова та по вул. Рижовський парк. Розширили смугу руху автомобілів, встановили бортовий камінь, улаштували тротуари вздовж напрямку руху. Частково заасфальтували дорогу біля ж/д переходу до станції "Рижов". Для безпечного пересування пішоходів, виконали улаштування тротуару від буд. № 116 по вул. Транспортній до будівлі Пісочинської селищної ради та Центру первинної медичної дороги смт. Пісочин, від пров. Транспортного до буд. № 13 по вул. Гагаріна.

За ініціативою депутата Чернобая О.В. заасфальтовано ділянку вул. Толстого від вул. Спортивної до перехрестя з в’їздом Толстого, виконано ямковий ремонт вул. Покровська (від буд. № 1 до буд. № 39), ямковий ремонт вул. Спортивна (від перехрестя з вул. Покровською до будинку № 102).

За ініціативи Олександра Володимировича збудували нову лінію зовнішнього освітлення, яка з’єднала мікрорайон «Надія» та приватний сектор по вул. Парковій.

За клопотаннями депутата у селищі Пісочин виконали ремонт криниць громадського користування по в’їзду Кленовому, вул. Покровській, вул. Толстого.

Завжди уважний до побажань мешканців, справедливий і мудрий, Олександр Володимирович не щадить своїх сил для створення комфортних умов проживання мешканцям громади.

На всіх етапах своєї трудової діяльності Олександр Володимирович зарекомендував себе відповідальним та висококваліфікованим фахівцем, мудрим та цілеспрямованим керівником, який сприяє розвитку та процвітанню нашого рідного Пісочина, а відтепер і Пісочинської об’єднаної територіальної громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь