Пісочинська селищна рада
Харківська область

Поліцейські офіцери громади долучилися до здачі крові на рахунок Харківської дитячої клінічної лікарні № 16.

Дата: 15.07.2020 16:24
Кількість переглядів: 388

 

Значення слів "донорство", "донор" тісно зв’язане з поняттям "переливання крові", що являється одним з найефективніших способів лікування при багатьох захворюваннях. За статистикою, кожен третій житель нашої планети потребує донорської крові.
Донорство – це можливість подарувати свою кров іншій людині, кому це життєво необхідно. Найчастіше донорами стають лише ті люди, яких торкнулася необхідність здати кров для рідних, близьких, колег. Потреба в цьому цінному матеріалі зростає з кожним днем. Для того, щоб забезпечити лікарні необхідною кількістю крові і плазми, медики щодня повинні приймати близько 30 донорів. Але нажаль донорів в Україні небагато, ось чому не всі, хто потребує такої допомоги можуть отримувати її безкоштовно. Потреба в крові — як рідкісних, так і поширених груп — є завжди. Уявіть: кожен третій житель планети хоча б раз у житті потребує донорської крові. Натомість статистика свідчить, що донорами крові стають лише 5% населення планети. Втішає той факт, що одна доза донорської крові може врятувати аж три життя.
У Харківській області продовжується унікальна акція, яка запропонована на території України зі здачі крові. Ви можете навіть не здогадуватися, що ваша плазма має антитіла до різних вірусів і може рятувати людські життя. Знаючи наскільки важливо мати ефективні ліки у боротьбі зі смертельними недугами, до акції долучилися і працівники Люботинського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області та Люботинського ВП Харківського ВП ГУНП в Харківській області (Поліцейські офіцери Пісочинської ОТГ). Відвідавши ТОВ Харківський обласний центр заготівлі та переробки плазми «Харків-плазма» працівники безкоштовно та добровільно здійснили здачу крові на рахунок Харківської дитячої клінічної лікарні № 16.
«Кров не має ціни, адже для хворих – це життя. Кожен, хто хочаб раз здав безкоштовно кров, став рятівником здоров’я або життя іншого, подарував ще один день народження, ще одну ніч під зірками, ще одне побачення, ще одну хвилину сміху, ще одну розмову одне з одним», - переконані учасники заходу. Тому долучайтеся та подаруйте тим, хто потребує допомоги іще один шанс на життя!

СТАНЬТЕ ДОНОРОМ КРОВІ- ВРЯТУЙТЕ ЖИТТЯ!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь