Пісочинська селищна рада
Харківська область

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 15.07.2020 16:35
Кількість переглядів: 301

Відділ соціального захисту населення Пісочинської селищної ради інформує про дію електронної послуги для оформлення електронної заяви на отримання допомоги при народженні дитини.

Для цього на Урядовому порталі kmu.gov.ua в розділі «Електронні послуги» потрібно заповнити електронну форму заяви, попередньо зробити власний електронно-цифровий підпис (ЕЦП). Його можна отримати через Акредитовані центри сертифікації ключів (АЦСК) (за посиланням: www.czo.gov.ua/ca-registry) або, якщо ви є клієнтом «ПриватБанку» замовити безкоштовно, дистанційно за посиланням: (https://acsk.privatbank.ua/)  Відеоінструкцію з оформлення електронного цифрового підпису для клієнтів «ПриватБанку» можна знайти за посиланням: (https://www.youtube.com/watch?v=kZJ8v0Ti6Ys)

Подати заяву  можна протягом 12 місяців з дня народження дитини.                  У разі пропуску зазначеного періоду, право на отримання допомоги втрачається.

Допомога  при  народженні  дитини  надається  у  розмірі                            41280  гривень.  Виплата допомоги  здійснюється одноразово у сумі                   10320 гривень, решта суми  допомоги   виплачується  протягом  наступних  36  місяців рівними частинами (по 860 грн. у місяць).

Кошти можна отримувати у відділені «Укрпошти» або на банківський рахунок (слід відкрити  рахунок «для соціальних виплат»).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь