Пісочинська селищна рада
Харківська область

Шановні мешканці багатоповерхових будинків ОСББ !

Дата: 24.07.2020 18:56
Кількість переглядів: 260

Повідомляємо, що у 2020 році фінансова підтримка ОСББ  «Квартальна - 3», «Набережний - 4» та «ВЕЖА» з бюджету Пісочинської селищної ради складає понад 320 тис. грн.

Для забезпечення належного санітарного стану селища Пісочинською селищною радою кожної п’ятниці здійснюється вивіз негабаритного сміття що утворилось на території мікрорайону «Мобіль», у тому числі і з прибудинкових територій ОСББ.

Станом на сьогодні заборгованість зазначених ОСББ за послугу з вивезення ТПВ перед надавачем послуг -  КП «Пісочинське ВУЖКГ» складає:

  • ОСББ «Квартальна - 3» - понад 9 тис. грн.;
  • ОСББ «ВЕЖА» - понад 11 тис. грн.
  • ОСББ «Набережний - 4» - понад 38 тис. грн.  

Керівництво ОСББ підтверджує факт надання послуги, але відмовляється від погашення заборгованості посилаючись на те, що мешканці ОСББ не утворили такої кількості ТПВ. Зазначмо, що жодних претензій від інших управляючих компаній з цього приводу до КП «Пісочинське ВУЖКГ» не надходило.

У разі незгоди керівництва ОСББ з вартістю та якістю надання послуг з вивезення ТПВ вони мають можливість укласти договір на виконання зазначених послуг з любим іншим суб’єктом господарювання на більш вигідних умовах, але виконати зобов’язань за договором є обов’язковим для всіх сторін.

Наразі лише від керівництва ОСББ «Набережний - 4» на адресу КП «Пісочинське ВУЖКГ» надійшов гарантійний лист про реструктуризацію заборгованості та перенесення контейнерів до інших майданчиків. Всі інші керівники усунулись від вирішення проблеми, не реагують на накопичування сміття на прибудинкових територіях, у зв’язку з чим Пісочинської селищною радою на керівників підприємств було складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 152 КУАП.

У зв’язку з викладеним КП «Пісочинське ВУЖКГ» вимушено припинити для боржників надання послуг з вивезення ТПВ.

Пісочинська селищна рада закликає керівників ОСББ продовжити співпрацю з КП «Пісочинське ВУЖКГ» заради створення гідних умов життя для всіх мешканців.Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь