Пісочинська селищна рада
Харківська область

Про КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД №2 Харківського району""

Дата: 11.08.2020 11:08
Кількість переглядів: 518

Оскільки наразі мешканців дуже цікавлять питання розповсюдження захворюваності на гостре респіраторне захворювання, спричинене короновірусом  COVID – 19,  та стан системи охорони здоров’я на території громади, ми вирішили познайомити наших читачів з генеральним директором КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» Канцедал Любов’ю Володимирівною.

Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної допомоги №2 Харківського району» створено рішенням Пісочинської селищної ради від 12.03.2020 року. До складу центру увійшли амбулаторії загальної практики сімейної медицини сел. Манченки, смт. Коротич, смт. Пісочин та с. Надточії.

Більшість мешканців селища Пісочин відвідували наш КНП «ЦПМД №2», який розташований поряд з будівлею Пісочинської селищної ради, і на власні очі могли переконатись, що закладом керує справжній господар. Кожного року в центрі відбуваються перетворення на краще.

Більш детально про роботу центру ми розповімо пізніше, а сьогодні ми хочемо розповісти про найбільш віддалену амбулаторію загальної практики сімейної медицини, розташовану у сел. Манченки.

Амбулаторія сел. Манченки знаходиться на відстані 24 км. від КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району». Населення селища Манченки з прилеглими населеними пунктами складає 4008 чоловік. В амбулаторії працюють два сімейних лікаря та створені всі умови для надання якісних медичних послуг для населення, про що свідчить кількість укладених декларацій з сімейними лікарями.  Наразі більш ніж 89 відсотків населення сел. Манченки довірили турботу про своє здоров’я саме сімейним лікарям амбулаторії. Це показник один з найкращих у Харківській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь