Пісочинська селищна рада
Харківська область

Про КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД №2 Харківського району" (частина 2)

Дата: 26.08.2020 17:49
Кількість переглядів: 381

Оскільки питання розповсюдження захворюваності на гостре респіраторне захворювання, спричинене короновірусом  COVID – 19,  та стан системи охорони здоров’я на території громади залишаються найбільш актуальними для більшості мешканців, ми продовжуємо знайомити наших читачів з генеральним директором КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» Канцедал Любов’ю Володимирівною.

Сьогодні ми розповімо вам, про фельдшерський пункт с. Новий Коротич (стара назва с. Комунар). Протягом більш ніж 30 років у фельдшерському пункті працює Євсікова Валентина Петрівна. Це людина, яка знає всіх мешканців, а всі мешканці знають її.

Після входження фельдшерського пункту до складу Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 під керівництвом Канцедал Л.В. у ньому відбулись позитивні зміни. Як розповіла нам Валентина Петрівна, якісний ремонт у приміщенні фельдшерського пункту в останнє виконувався у 1989 році, з того часу всі ремонти у приміщеннях виконувались власними силами медичних працівників і зводились до фарбування стелі, стін та підлоги.  У 2018 році в приміщені провели якісний поточний ремонт, встановили сучасні меблі. Сьогодні місцеві мешканці отримують задоволення від візиту до фельдшерського пункту. Крім того у приміщенні ФП було організовано роботу аптечного пункту, що дуже важливо для місцевих мешканців, оскільки аптеки немає навіть у сусідньому смт. Коротич, тому доводиться їхати або до м. Люботин, або до сел. Пісочин. Тепер, під час візиту до ФП мешканці мають можливість виміряти вміст цукру в крові,артеріальний тиск, зробити ЕКГ, крім того можливо отримати призначені лікарем маніпуляції. Наразі в ФП організовано чергування за графіком сімейних лікарів, двічі на рік здійснюються виїзд пересувного флюорографа.

У найближчих планах Канцедал Л.В. підвищення якості надання медичної послуги мешканцям с. Новий Коротич, а також придбання нового обладнання для фельдшерського пункту.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь