A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Про КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД №2 Харківського району" (частина 3)

Дата: 28.08.2020 17:10
Кількість переглядів: 284

Ми продовжуємо розповідати читачам про заклади охорони здоров’я Пісочинської селищної ОТГ. Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з роботою амбулаторії загальної практики сімейної медицини АЗПСМ смт. Коротич.

Протягом 24 років амбулаторією керує Мухітдінова Тетяна Василівна. Будівлі, в якій розташовано АЗПСМ більш ніж 130 років. Як зазначила нам Мухітдінова Т.В., до включення закладу до складу КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» (згодом КНП Пісочинської селищної ради ЦПМД №2 Харківського району) капітальні ремонт у приміщенні амбулаторії не виконувався жодного разу. Тільки після переходу закладу під  керівництво Канцедал Любові Володимирівни ми відчули зміни на краще. На протязі останніх 2 років у приміщеннях постійно виконуються ремонтні роботи. Зміни, які відбулись у приміщеннях амбулаторії, після ремонту просто вражають. Сьогодні Коротичанська АЗПСМ – це зручна сучасна амбулаторія, де для медичного персоналу створено всі умови для надання якісних медичних послуг населенню. Я вважаю, що майже всі мешканці Коротича згодні зі мною. Сьогодні у закладі працює 4 сімейних лікаря, один з них, молодий спеціаліст, який тільки розпочинає свою кар’єру.

Населення Коротичанської громади складає 5853 чоловік. Довіра до сімейних лікарів, які працюють у амбулаторії дуже велика, більш ніж 87% населення уклали декларації саме тут. Це показник один з найкращих у Харківській області. Такий рівень довіри - це результат кропіткої праці генерального директора КНП Пісочинської селищної ради ЦПМД №2 Канцедал Л.В. та всього медичного колективу закладу.

Пропонуємо переглянути фотографії амбулаторії смт. Коротич та особисто зробити висновки про колектив та керівника, які змогли створити такий чудовий заклад охорони здоров’я.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь