Пісочинська селищна рада
Харківська область

Зустріч з мешканцями по в-ду Набережному, 4

Дата: 07.10.2020 09:20
Кількість переглядів: 229

5 жовтня Пісочинський селищний голова спільно з депутатом селищної ради Андрієм Петровичем Валяєвим провели зустріч з мешканцями будинку по в'їзду Набережний, 4.
Звітували про вже виконану роботу та разом обговорили плани на майбутнє. Багаторічна співпраця селищної ради та ОСББ "Набережний-4" дає свої результати. Так, на засадах співфінансування облаштовані місця для розміщення контейнерів для збирання ТБО, встановлено камери відеоспостереження та замінено вхідні двереі на нові пластикові. За кошти селищноі ради встановлено ІТП та погашено кредит за облаштування ІТП. В 2020 році виділено на ремонт теплотраси 110 тис.грн. і 80 тис.грн. на ремонт під'їздів.
Злагоджена робота всього депутатського корпусу та виконавчого комітету, тісна взаємодія з жителями - запорука успішного результату!
Дякую за відверте спілкування та розуміння! Впевнений, що завдяки Вашій підтримці Пісочинська громада й надалі буде розвиватися та стане ще більш сучасною та комфортною для проживання!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь