Пісочинська селищна рада
Харківська область

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Пісочинської громади

Дата: 13.04.2021 17:03
Кількість переглядів: 286

13 квітня голова Харківської обласної ради Артур Товмасян під час робочої поїздки до Пісочинської громади відвідав ясла-садок «Теремок», який потребує реконструкції.

«Наш садочок не може вмістити всіх бажаючих здобувати дошкільну освіту. Цього року на зарахування до закладу претендують на 150 дітей більше, ніж ми можемо прийняти», - сказала директор закладу Оксана Ноздріна.

Як зазначив Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, розроблена проєктно-кошторисна документація на реконструкцію дитячого садка, що дозволить відкрити додаткових 120 місць.

«За проєктною документацією в закладі передбачена зала для музичних занять, спортивна зала, ресурсна кімната, кабінет ЛФК, медичний кабінет з ізолятором та п’ять сучасних груп зі спальнями та буфетними кімнатами. Окрім того у будівлі садочку буде розміщена інклюзивна група, де зможуть здобувати освіту діти з особливими освітніми потребами, яких на сьогодні в садочку вже троє. В інклюзивній групі буде оснащена туалетна кімната для дітей з особливими потребами. Передбачені роботи з благоустрою та озеленення території садочку, облаштування п’яти нових ігрових майданчиків»,- сказав Олег Чернобай.

На реконструкцію закладу потрібно більше 50 млн грн. Проект вдасться реалізувати лише за умови співфінансування з обласного бюджету та державної підтримки.

«Розвиток мережі дошкільних закладів – одна з головних вимог, яку ставить перед нами сучасність. Всі разом ми повинні забезпечити маленьким жителям Харківщини конституційні права і державні гарантії на здобуття дошкільної освіти. Обласна рада всіляко підтримуватиме ініціативи, які сприятимуть збільшенню кількості місць для дітей у дошкільних закладах та допоможуть повною мірою задовольнити освітні потреби населення», - сказав Артур Товмасян.

/За матеріалами офіційного сайту Харківської обласної ради/

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь