A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

До уваги мешканців! Повідомлення про наміри КП «Пісочинкомунсервіс» здійснити корегування діючих тарифів з 01.11.2021 року на централізоване водопостачання з артезіанських свердловин та централізоване водовідведення

Дата: 20.09.2021 09:53
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

КП «Пісочинкомунсервіс»  інформує  про намір здійснити  корегування діючих тарифів на централізоване водопостачання з артезіанських свердловин та централізоване водовідведення з 01.11.2021 року.                                                                             

Формування тарифів здійснюється відповідно до річних планів діяльності підприємства, економічно обґрунтованих планованих витрат, техніко-економічних розрахунків, розрахунків з урахуванням ставок податків і зборів, цін на матеріальні ресурси та послуги у планованому періоді, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.04.2019р. №291 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869» та наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №239 від 12.09.2018р. «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення».

Діючі тарифи для всіх категорій споживачів встановлені комунальному підприємству «Пісочинкомунсервіс» рішенням ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ XXXI СЕСІЇ VII СКЛИКАННЯ № 8/34-2020 від 15.05.2020 та № 7/23-20 09.04.2020 роках наступні:

а) Централізоване водопостачання сел. Рай – Оленівка та смт. Пісочин

– споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання (населенню) – 6,62 грн./м3

– Норма нарахування водопостачання на 1 людину без лічильника 6 м3

б) Централізоване водовідведення сел. Рай – Оленівка

– споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання (населенню) – 6,20 грн./м3

в) Централізоване водопостачання Березівського та Коротичанського старостинських округів

– споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання (населенню) – 23,072 грн/м3

Основними чинниками, що вплинули на ріст фактичної собівартості послуг водопостачання та водовідведення є:

В умовах зростання основних складових тарифів, зокрема, мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Це, в свою чергу, негативно відобразилося на діяльності КП «Пісочинкомунсервіс», стані систем централізованого водопостачання з артезіанських свердловин та водовідведення, якості надання послуг споживачам, функціонуванні галузі в цілому. Отже, коригування тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є необхідним заходом для належного функціонування підприємства, зокрема, для здійснення розрахунків за електроенергію, оплати заробітної плати, податків та забезпечення споживачів якісними послугами з постачання питної води, водовідведення. З часу встановлення діючого тарифу відбулося зростання індексу споживчих цін на товари та послуги, що в свою чергу призвело до збільшення вартості основних складових тарифів.

Згідно поданих розрахунків прогнозовані тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік буде складати:

– централізоване водопостачання – 32,44 грн. за 1 м. куб. з ПДВ;

– централізоване водовідведення – 33,00 грн. за 1 м. куб. з ПДВ;

Пропозиції та зауваження щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування у газеті Слобідський край або на електронну адресу: kppks@ukr.net (із зазначенням в темі листа «зауваження і пропозиції до тарифів»).

 

З повагою,

адміністрація КП «Пісочинкомунсервіс»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь