A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Велике будівництво. Новий корпус Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Дата: 22.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 237

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» проходять роботи в закладі дошкільної освіти громади – Пісочинському ЗДО №3 «Теремок». Наразі дитсадок відвідує 475 дітей. Після зведення нового корпусу він зможе приймати майже 600 вихованців.

«Уже перекрили плитами перший поверх, ведеться будівництво другого поверху. До січня 2022 року будівництво всього корпусу буде закінчено. Відкриття нового корпусу планується на 1 вересня 2022 року», - повідомила директор закладу дошкільної освіти Оксана Ноздріна, яка зазначила, що будуть утеплені фасади нового та уже наявного корпусів, а також фасади оформлять.

В новому корпусу функціонуватимуть п`ять груп (одна – раннього віку, а інші – дошкільного віку). Загалом у садку працюватиме 21 група. У новому корпусі зроблять музичну та спортивну зали, кабінети реабілітолога, ЛФК, логопеда і практичного психолога. До того ж на першому поверсі обладнають теплу підлогу.

«Ми давно потребували додаткових місць, бо до нашого селища заселяється багато молодих родин. Через це виникла черга в садочок, але після відкриття корпусу ми зможемо її зменшити», - розповіла директор садочку.

Виконроб будівництва Олександр Звягінцев додав, що до кінця цього року також мають закінчити скління будівлі та влаштувати покрівлю.

«Плануємо подати тепло до холодів і потім виконувати початкову стадію внутрішньої обробки – це заливка стяжки підлоги, а також оштукатурювання стін. Від загальних робіт готово приблизно 30%, але намагаємося збільшувати темпи виконання. Хочемо вкластися раніше зазначених термінів», - зауважив Олександр Звягінцев.

/За матеріалами офіційного сайту Харківської ОДА/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь