A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

До уваги мешканців громади, осіб з інвалідністю!

Дата: 30.11.2021 09:01
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Шановні мешканці Пісочинської громади, особи з інвалідністю!

Напередодні Міжнародного Дня осіб з інвалідністю, нагадуємо про можливість забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації за самостійно придбані засоби реабілітації особі з інвалідністю, дитині з інвалідністю, або їх законному представнику. Для оформлення засобів реабілітації або компенсації необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення Пісочинської селищної ради з заявою та документами, передбаченими пунктом 14 Порядку затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2021 № 321 (зі змінами). За додатковою інформацією звертайтесь за телелефоном: 742 - 73 - 61.

Також маломобільним громадянам нагадуємо про можливість замовлення безкоштовної поїздки по території Харківської області на спеціалізованих автомобілях, які обладнанні підйомником або пандусом для крісла колісного. Право користуватися соціальними транспортними послугами надається:

- особам, яким встановлено І або ІІ групу інвалідності, мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою засобу реабілітації, зокрема, крісел колісних;

- дітям з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату у супроводі 1 дорослого;

- іншим особам, які пересуваються за допомогою засобів реабілітації для пересування.

Кількість поїздок для кожної особи складає до 6 поїздок на місяць, невикористані поїздки не переносяться на наступний місяць. Компенсація за невикористані поїздки не відшкодовується. Поїздки здійснюються по території м. Харкова та між населеними пунктами Харківської області та надаються цілодобово у робочі дні. У вихідні та святкові дні (в разі потреби), послугу можливо отримати за попередньою заявкою по телефону. Отримати детальну інформацію та замовити послугу можливо за телефоном диспетчерської служби з 08:00 до 20:00 щоденно без вихідних: 067-822-40-84, 050-425-17-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь