A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ, ЯКІ БЕЗОПЛАТНО РОЗМІСТИЛИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ І БАЖАЮТЬ ОТРИМАТИ КОМПЕНСАЦІЮ ЗА ВІДШКОДУВАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ!

Дата: 08.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 2667

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України №977 від 30.08.2022, яка офіційно оприлюднена 02.09.2022 внесено зміни до Постанови КМУ №333 від 19.03.2022 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану».

Серед інших змін, зазнали змін форми деяких заяв, а саме: «Заява особи, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, про отримання компенсації витрат» - Додаток 2 та «Повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщені» - Додаток 1.

Починаючи з жовтня 2022 року, власники житлових приміщень, крім підтвердних документів, зобов’язані (протягом перших п’яти календарних днів місяця) подавати до органів місцевого самоврядування заяву особи, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, про отримання компенсації витрат за новою формою. Скачати відповідний бланк заяви Ви можете на наступним посиланням (Додаток 2) - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/977-2022-%D0%BF#Text

Принагідно нагадуємо, що у відповідності до зазначеної постанови – особа, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, зобов’язана не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати повідомлення за формою згідно з додатком 1 до виконавчого органу селищної ради. Особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, також зобов’язані в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати повідомлення згідно з додатком 1 разом з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, із зазначенням можливості у подальшому розміщувати внутрішньо переміщених осіб у такому приміщенні.

Скачати відповідний бланк повідомлення Ви можете на наступним посиланням (Додаток 1) - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/977-2022-%D0%BF#Text


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь