Пісочинська селищна рада
Харківська область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ КОРОТИЧА

Дата: 30.06.2023 14:40
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини державної лікарні ветеринарної медицини на протязі наступного тижня в період  з 03 липня по 07 липня 2023 року  з 9-00 до 12-00 буде проводитися подвірний обхід помешкань громадян з метою проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу по вулицям сел. Коротич.

Звертаємося з проханням до власників тварин забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

В разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до Харківської дільничної лікарні ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини - вул. Транспортна, 20, сел. Пісочин, Харківський район, Харківська область, тел. +38(066) 889-11-14.

Профілактичне щеплення убезпечить тварину від зараження сказом протягом 1 року та являється основною вимогою при перетині кордону власника разом з твариною, яка йому належить.

Сказ — це надзвичайно небезпечна та невиліковна інфекційна хвороба, яка супроводжується враженням центральної нервової системи.

Зараження людини сказом відбувається в основному через укуси хворою твариною чи внаслідок попадання її слини на свіжі поранення, подряпини шкіри або слизові оболонки. Тільки вчасно наданий комплекс антирабічної допомоги може вберегти людей, які постраждали, від смертельних наслідків.

Наголошуємо на тому, що для недопущення сказу тварин необхідно щорічно робити щеплення всім домашнім улюбленцям, починаючи з 3-місячного віку.

 Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар дільничної (державної) лікарні ветеринарної медицини, становить 9 грн. 80 коп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь