Пісочинська селищна рада
Харківська область

Інформація для споживачів смт Пісочин

Дата: 11.01.2024 10:52
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

На виконання вимог «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого наказом Мінрегіону від 05.06.2018 № 130, КП «Харківські теплові мережі» звернулося до Пісочиснької селищної ради з відповідною заявою про необхідність зміни тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, тарифів на послуги з теплопостачання для потреб всіх категорій споживачів шляхом коригування тарифів.

Слід зазначити, що у відповідності до вимог Закону №2479-ІХ «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» (зі змінами, внесеними Законом України № 3220-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та "зеленої" трансформації енергетичної системи України»), заборонено підвищення тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, тобто запроваджено мораторій на підвищення тарифів у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано.

 Чинні тарифи на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення розміщено на офіційному веб-сайті КП «Харківські теплові мережі» за посиланням: http://www.hts.kharkov.ua/tariffs_2023_01_pes.php#start

Більш детально з обґрунтуванням коригування тарифів можна ознайомитись на сайті КП «Харківські теплові мережі» за посиланням:  https://hts.kharkov.ua/hts_news.php#start

Зауваження і пропозиції до оприлюднених матеріалів приймаються до 15 січня 2024 року у письмовому або електронному вигляді з зазначенням прізвища, ім`я та по-батькові (для юридичної особи – повного найменування, посади), адреси та контактних телефонів для зворотного зв’язку, за адресою КП «Харківські теплові мережі»; 61037, м.Харків, вул. Мефодіївська, 11, або на електронну адресу e-mail: hts@hts.kh.ua з позначкою «зауваження до нових тарифів для споживачів сел.Пісочин».

Місцезнаходження органу, уповноваженого встановлювати тарифи: 62416, Харківська область, Харківський р-н, сел. Пісочин, пров.Транспортний, буд. 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь