Пісочинська селищна рада
Харківська область

ФІЛІЯ "ЖОВТНЕВЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО" ДЕРЖАВНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА "ЛІСИ УКРАЇНИ" ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 11.04.2024 22:05
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Філія «Жовтневе лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» здійснює організацію оцінки впливу на довкілля (далі – ОВД) провадження планованої діяльності зі спеціального використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів. Заготівля деревини здійснюється в межах розрахункової лісосіки, фонду рубок головного користування та рубок формування та оздоровлення лісів на підставі спеціального дозволу – лісорубного квитка, з подальшим лісовідновленням на місцях зрубів.

Планована діяльність буде здійснюватися в межах Валківської міської, Богодухівської міської, Коломацької селищної, Золочівської селищної територіальних громад Богодухівського району; Нововодолазької селищної, Височанської селищної, Харківської міської, Безлюдівської селищної, Люботинської міської, Пісочинської селищної, Південної міської, Мереф'янської міської територіальних громад Харківського району; Зміївської міської територіальної громади Чугуївського району Харківської області на території лісового фонду філії «Жовтневе лісове господарство» ДП «Ліси України», яке включає 10 структурних підрозділів (лісництв) – Бабаївське, Валківське, Васищевське, Водолазьке, Золочівське, Коломацьке, Люботинське, Мереф’янське, Мерчанське, Рокитнівське лісництва.

На виконання статті 4. Гласність оцінки впливу на довкілля Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» від 23 травня 2017 року № 2059-VIII (зі змінами) ФІЛІЯ ОГОЛОШУЄ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля з метою доведення інформації до відома мешканців громади та для подальшої процедури ОВД. Окрім цого надається електронний примірник Звіту з ОВД.

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності за  📌   ПОСИЛАННЯМ.

 📌 ЗВІТ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь