Пісочинська селищна рада
Харківська область

СВЯТО МИСТЕЦТВА, ТАЛАНТУ, НАТХНЕННЯ

Дата: 04.05.2024 10:52
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

VI Всеукраїнський фестиваль аматорських театрів ім. Віктора Гужви «В кулісах душі», який організовує Пісочинський палац культури та мистецтв під керівництвом Наталії Устінової у співпраці з Пісочинською селищною радою, проходив цьогоріч у м. Полтава на базі Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади та за підтримки Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради.

Чарівна атмосфера творчої енергії та натхнення панувала протягом двох днів фестивалю, який об’єднав 14 аматорських театрів, понад 200 учасників із різних куточків України: Пісочин, Дніпро, Конотоп, Київ, Запоріжжя, Новомосковськ, Первомайський, Харків, Полтава.

Цей фестиваль був подвійним для святом для нашої громади, бо саме театр Пісочинського палацу культури та мистецтв відзначив свій ювілей – 30 років!

Наші улюблені артисти - народний театр-студія «Чудеса в решеті», представив на фестивалі виставу «Марко з Котигорошівки» поза конкурсом.

🏆 Головну нагороду фестивалю – Гран-прі отримав народний художній колектив дитячий театр «Каламбур» (м. Харків) з виставою «Бо це мій дім».

Експертна рада фестивалю та аматорське журі також відзначили дипломами за акторську роботу таких акторів: Івана Устінова, Вєроніку Зоріну, Катерину Зоріну, Арсенія Булько, Данила Шевченка, Дар'ю Курінну, Ольгу Гуторову та Софію Д’яченко.

Вітаємо всіх учасників фестивалю! Дякуємо за незабутні враження та радісні емоції, що подарували глядачам ваші вистави! Бажаємо подальших успіхів та нових мистецьких шедеврів!

🫶 Висловлюємо щиру подяку за дружню підтримку та теплий прийом Полтавській територіальній громаді, першому заступнику Полтавського міського голови Валерію Пархоменку і Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади.

Дякуємо колективу Пісочинського палацу культури та мистецтв та особисто Наталії Устіновій за  розвиток мистецтва в нашій країні попри складні часи.

З Україною в серці!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь