Пісочинська селищна рада
Харківська область

ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ

ТУРБОТА ПРО СЕБЕ ДАЄ СИЛУ ДОПОМОГАТИ ІНШИМ

14 травня для мешканців Пісочинської громади провели тренінг "Важливі навички у період стресу". Дізнались, що ключовим елементом психічного здоров’я є, насамперед, турбота про себе. Саме це допомагає протистояти стресовим факторам. Турбуватися про себе це насамперед навчитися розуміти власні потреби, прислухаючись до своїх емоцій та сигналів свого тіла. Турбуючись про себе, ти турбуєшся про близьких, бо не створюєш їм додаткових проблем. Всі учасники отримали сертифікати про участь у тренінгу та послання з цитатою, яка є особистою підтримкою у даний момент. Висловлюємо вдячність Анні Карташовій – практичному психологу Польської Гуманітарної Акції в Україні. Взяти участь у тренінгах з основ психічного здоров'я можна, зателефонувавши до Центру надання соціальних послуг Пісочинської громади. (057) 742 22 00

15:31:38 14.05.2024

Вітаємо з Днем матері

12 травня ми відзначаємо - День Матері. Напередодні свята працівники Центру надання соціальних послуг відвідали матусь багатодітних родин, яким встановлене почесне звання України «Мати-героїня», та передали привітання від Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ. Також грошову підтримку до Дня матері отримали всі матері загиблих Захисників/Захисниць України, матері-героїні, матері-виховательки дитячих будинків сімейного типу, які проживають наразі на території Пісочинської громади. Вітаємо всіх матерів та тих хто готується стати матір’ю зі святом! Дякуємо матусям за ніжність, турботу та безмежну любов, яку вони дарують нам протягом всього свого життя! Благословенна будь, українська Жінка-Мама! Терпляча і любляча… Мужня і нескорена… Уклін Тобі, Слава і Поляка за те, що зростила відважних синів та дочок, які боронять свою Батьківщину та працюють в тилу, наближаючи Перемогу! Дорогі матусі, бажаємо скорішого настання Миру! Хай ваші сім'ї береже Господь, а рідні оточують турботою та любов'ю! Здоров'я, благополуччя! Нехай у Ваших родинах панують взаєморозуміння та добробут! Зі святом!

09:34:15 12.05.2024

ВЧИМОСЯ ПЕРЕТВОРЮВАТИ ДЕСТРУКТИВ у КОНСТРУКТИВ

10.05.2024 для мешканців Пісочинської громади провели груповий захід, під час якого познайомились з казкотерапією та здобули навички перетворення негативних людських якостей у необхідні для кожної людини ресурси. Щиро дякуємо психологині Олені Безпалько, яка створила казкову атмосферу та навчила бачити добро та позитив. Взяти участь у наступних групових заходах можна, зателефонувавши до Центру надання соціальних послуг Пісочинської громади  (057) 742 22 00

15:36:34 10.05.2024

ВІДБУВСЯ ЗАХІД ДО ВЕЛИКОДНЯ

06.05.2024 у колі однодумців відсвяткували світле свято Великодня. Учасників заходу привітала депутат обласної ради Любов Канцедал. Щирі вітання разом з пасками і цукерками передав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Присутні прослухали корисні поради від сімейного лікаря Євгенія Хомуленка; дізналися про послуги, які можна отримати у Центрі надання соціальних послуг та в публічній бібліотеці Пісочинської громади. Перебіг заходу був прикрашений читанням і співом особистих, неймовірно проникливих, чуттєвих віршів Лариси Федорівни Белан. В приміщенні була організована виставка власноруч зроблених виробів, які захоплюють своєю майстерністю. Захід пройшов весело і емоційно, закінчився чаюванням з печивом і солодощами, спілкуванням і українськими піснями під акомпанемент керівника ансамбля народної пісні "Водограй" Валерія Володимировича Мирошниченка. Дякуємо учасникам та гостям заходу. Бажаємо Всім міцного здоров'я, активного довголіття, більше позитивних емоцій, добра, душевного спокою, розширення світогляду, покращення якості життя людям "золотого віку" та всім мешканцям Пісочинської громади! Запрошуємо завітати до КУ "Центр надання соціальних послуг" Пісочинської селищної ради сел. Пісочин, вул. Полтавський шлях, 159 А (057) 742 22 00;  (096) 369 53 45.

15:39:51 06.05.2024

ШУКАЄМО РЕСУРСИ, ПОСИЛЮЄМО СТРЕСОСТІЙКІСТЬ

29.03.2024 для мешканців Пісочинської громади провели тренінг, під час якого за допомогою арт-терапевтичного підходу пояснили що таке психічне здоров'я, психологічні негаразди та їх наслідки для особистості, як розкрити власні ресурси та не допустити психічного виснаження. Всі учасники отримали неперевершені емоції та корисні навички. Висловлюємо щиру подяку за проведений тренінг психологині Безпалько Олені Юріївні. Нагадуємо, що взяти участь у тренінгах можна зателефонувавши до Центру надання соціальних послуг Пісочинської громади (057) 742-22-00.

11:45:43 31.03.2024

ДІЛИМОСЯ ТА ПЕРЕЙМАЄМО ДОСВІД

За дорученням голови громади Олега Чернобая директор Центру надання соціальних послуг Людмила Гончарова представляла Пісочинську громаду на форумі "ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДЕЙ: місце де хочеться жити", який пройшов 19.03.2024 у м. Києві. Людмила Миколаївна презентувала досвід створення Центру денного догляду для дітей з інвалідністю, який функціонує з 02.01.2024 на базі комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Пісочинської селищної ради. На сьогодні в закладі соціальну послугу денного догляду отримують 13 дітей з інвалідністю, що становить 10 відсотків від загальної чисельності дітей з інвалідністю, які проживають на території Пісочинської громади. Наразі також працюємо над впровадженням на базі Центру соціальної послуги "раннього втручання", яка буде спрямована на сім'ї, в яких виховуються діти з ризиками розвитку віком від 0 до 4 років. Центру (057) 742-22-00 Працюємо заради задоволення потреб мешканців Пісочинської громади Щаслива родина - це запорука благополуччя громади.

08:35:28 20.03.2024

Тренінг з міжвідомчої взаємодії у сфері захисту прав дитини та соціальної роботи.

Служба у справах дітей, соцзахист, освіта, медицина, депутатський корпус та інші працівники Пісочинської громади - усі сьогодні працюють, щоб якісно покращити свою взаємодію для захисту дітей. Тренінг проводиться в рамках проекту "Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми", що впроваджується #UNICEF за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку чере Німецький банк розвитку (#KFW). Проeкт реалізується у партнерстві з Українська мережа за права дитини, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія" та Українська освітня платформа.

16:10:03 13.03.2024

З ТУРБОТОЮ В СЕРЦІ

Сьогодні працівники Центру надання соціальних послуг відвідали всі п’ять дитячих будинків сімейного типу громади та передали благодійну допомогу (продовольчі набори, засоби гігієни) від української співачки та волонтерки KAMALIYA. Щиро вдячні KAMALIYA за підтримку мешканців Пісочинської громади!

21:17:28 04.03.2024

ПІДСИЛЮЄМО ОБІЗНАНІСТЬ ЩОДО ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

На сьогодні Україна є однією з найбільш забруднених країн в світі мінами та вибухонебезпечними залишками війни. З метою підвищення рівня обізнаності та проінформованості щодо небезпек від залишків вибухових елементів, а також ознайомлення з основними правилами безпечної поведінки 29.02.2024 на базі Центру надання соціальних послуг Пісочинської громади для вихованців дитячих будинків сімейного типу проведено тренінг щодо ризиків, пов’язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами. Висловлюємо подяку тренерам Міжнародної неурядової організації DANISH REFUGEE COUNCIL за проведення змістовного та корисного заходу.

08:49:47 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь